Dieselaggregaat voor continue levering van energie

Dieselaggregaat voor continue energieleverantie

Bent u op zoek naar een dieselaggregaat? Dan bent u bij Sim Holland aan het juiste adres. Sim Holland is een technisch servicebedrijf met zowel een gespecialiseerde handels- als projectafdeling. Een grote voorraad (800+600m²) voor snelle leveringen van een dieselaggregaat, een eigen werkplaats en service- en onderhoudsdienst kenmerken Sim Holland. Sim Holland biedt een dieselaggregaat aan in elke uitvoering en voor elke toepassing.

Een dieselaggregaat is een door een motor aangedreven generator voor het opwekken van elektrische energie. Een dieselaggregaat wordt gebruikt op plaatsen waar een continue energieleverantie een vereiste is. Maar ook op plaatsen waar geen of onvoldoende elektrisch vermogen beschikbaar is kan een dieselaggregaat worden toegepast. Bij Sim Holland kunt u altijd terugvallen op de aanwezige kennis.

Sim holland biedt bij een dieselaggregaat zeer goede service. Ons team levert goed advies en onderhoudspakketten voor een dieselaggregaat. Van alle door ons geleverde producten hebben wij een groot assortiment aan reservedelen en onderhouds onderdelen op voorraad. Tot slot beschikt Sim Holland over goede installeurs.

Dieselaggregaat laat u onderhouden bij Sim Holland.

Wenst u meer informatie te ontvangen over een dieselaggregaat , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Laat uw reactie achter