VACATURE    Business Unit Manager/Sales Manager UPS/NSA

Als Business Unit Manager/Sales Manager ga je onder andere de zakelijke belangen van belangrijke key accounts en OEM's onderhouden tot op het hoogste managementniveau. Daarnaast weet je de klantenkring systematisch uit te breiden door het productenprogramma, UPS-en NSA.

Je vertaalt de technische eisen van de klant naar een passende offerte op verkoopvlak van offertefase tot en met de ondertekening van het contract. Met een hoog urgentiegevoel voor marktkansen neem je deel aan de verdere ontwikkeling en uitbouw van het marktsegment. Hiervoor stel je een specifiek businessplan op en stuurt de Business Unit Energie aan. In deze functie rapporteer je aan de directeur en ben je lid van het MT team.

Vereisten:

Wij zoeken een kandidaat met een HBO werk- en denkniveau (technisch of commercieel georiënteerd). Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante verkoopervaring binnen een vergelijkbare  functie. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre. Voorts heb je kennis van het afsluiten van contracten en beschik je over uitgebreide onderhandelingstechnieken. Ook heb je een netwerk en ruime kennis van noodstroom. Je bent in staat om zelfstandig te werken met een proactieve instelling en je beschikt over veerkracht, flexibiliteit, evenwicht en goede communicatieve vaardigheden.

Meer over de werkgever:

SIM Holland is een technisch bedrijf opgericht in 1933. Met 3 Business Units, te weten Energie, Agro en Service, zijn wij actief in verschillende branches als leverancier en/of turnkey speler. Dit geeft onze klanten de overtuiging dat onze technische specialisten van alle markten thuis zijn en wij met onze brede kennis en ervaring een advies kunnen geven waarop men kan bouwen. SIM Energie vertegenwoordigt als importeur een aantal specifieke producten en merken op het gebied van noodstroomaggregaten, UPS-en (Uninterrupted Power Supplies) en mobiele energie.

Wij bieden:
Een veelzijdige en zelfstandige uitdaging binnen een dynamische organisatie, alsook een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak. 

De organisatie kenmerkt zich door professionaliteit in een open, pro-actieve en no-nonsense sfeer met een toekomstgerichte visie.

Geïnteresseerd? Stuur jouw motivatie en CV per mail naar: hbrands@sim-holland.nl

Soort dienstverband: Fulltime

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld