Reck Kuilverdelers

Reck Kuilverdelers

Wat boeren willen is maximum slagkracht in de sleufsilo en op de kuilhoop. Daarnaast willen ze snel en doeltreffend het gras in de kuil verdelen voor een optimale en intensieve verdichting van de graskuil. Inkuilen is een vak waar zowel de boer als de loonwerker hoge eisen stelt. Een goede kuil geeft dan ook meer melk of vlees.

Type modellen van de Reck kuilverdeler
SIM Holland en SIM Belgium importeren Reck kuilverdelers die als trommel kuilverdeler al vele jaren op de markt is. De bekende modellen zijn:
- Plantar; geschikt voor de bedrijven die zelf in kuilen met een silagewagen met doseer walsen.
- Magna; geschikt voor de middel grote bedrijven die kuilen met een grote kippers, grote silage wagens of de afschuifwagen.
- Jumbo II; geschikt voor de grote bedrijven en loonbedrijven die kuilen met een grote kippers, grote silage wagens of de afschuifwagen.

Voordelen van een Reck kuilverdeler
Een trommel kuilverdeler maakt, als er de juiste verdeling van de schoepen op de trommel zitten, een bedje van gras op de kuil wat snel vast gereden wordt. Snelheid en vast zitten zijn belangrijke woorden bij inkuilen. Een trommel kuilverdeler verdeelt het gras egaler dan een spin kuilverdeler wat resulteert in een vastere kuil, minder broei en een hogere kwaliteit van gras in de winter. De Reck kuilverdeler heeft de schoepen op de trommel verdeeld staan zodat het gras egaal verdeeld word. Dit is beter dan de rijen schoepen op de trommel die je ook ziet in de markt. Deze gaan schudden en verdelen minder. De Reck kuilverdelers zijn zowel als front- of als achteraanbouw te verkrijgen. Voor bedrijven die beide noodzakelijk vinden is er een omkeerkat beschikbaar als optie. Ook hydraulische aandrijving op verreiker of shovel behoort tot de mogelijkheden.

Voor gedetailleerde gegevens van de Reck kuilverdelers kunt u contact met ons opnemen. Klik hier voor de folder.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op