Trekker generator

Trekker generatoren aanschaffen

SIM trekker generator GTE serie

Voor noodstroom is een trekker generator op de aftakas ( PTO generator) op vele locaties te gebruiken en creëert een zekere onafhankelijkheid bij storing van het toeleverende energiebedrijf. In zeer korte tijd is de generator in te zetten en deze betrouwbare noodstroomgeneratoren voldoen aan de Europese CE – normering.

De SIM aftakas generatoren worden aangedreven door een trekker / tractor hebben geen koolborstels, wel een elektronische regeling voor stabiliteit van de stroomafgifte. Isolatieklasse H en met een piekvermogen kortstondig van 10% extra. Standaard  is ook een aardlekautomaat aanwezig. De opgebouwde schakelpaneel is voorzien van een 4 polige automaat, aardlekschakelaar en tot de 42 kVA met CEE form stekkerdozen. Vanaf 50kVA of meer een directe aansluiting in de schakelpaneel van de aftakas / trekker generator. Voor uitlezing is het schakelpaneel voorzien van digitale meters.

Mobiele ( noodstroom) is een ideaal wat een trekker aanwezig is zoals bij veehouders / boeren, andere agrarische bedrijven, loonwerkers, akkerbouwers voor laadapparatuur op het veld. Zeer geschikt als noodstroomoplossing voor melkrobots

De SIM generatoren zijn op een lange gegalvaniseerde driepunt bok geplaatst. Een aftakas is zo eenvoudig tussen de generator en trekker te plaatsen. De aftakas toeren zijn rond de 400 toeren en 1000 toeren en de generator maakt 1500 toeren. De SIM GTE serie pto / aftakas generatoren bestaat uit typen van 30 kVA tot 80 kVA. Andere vermogens op aanvraag.

Voor dieselgeneratoren kijkt u onder Noodstroom

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op