UPS Systemen

UPS systemen

Een UPS (Uninteruptable Power Supply) wordt toegepast daar waar de netspanning absoluut niet onderbroken mag worden. Batterijen nemen bij netuitval het aangesloten vermogen over, dit kan variëren van enkele minuten tot een aantal uren.

De toepassingen zijn divers, echter zijn het allemaal kritieke of kostbare bedrijfsprocessen welke niet uit mogen vallen. Te denken valt aan de IT omgeving bij bedrijven, operatie kamers in ziekenhuizen, server omgeving in Datacenters, controlrooms in de industrie, noodverlichting in gebouwen en nog vele andere toepassingen.

De UPS beschermt de apparatuur tegen spannings- en stroomvariaties

Behalve de back-up functie van een UPS, beschermt de UPS uw gevoelige apparatuur tegen spannings- en stroomvariaties. Is de autonomietijd van een UPS niet voldoende, dan kan dit worden gecombineerd met een noodstroom aggregaat, dit soort systemen leveren wij onder de naam SSE, SIM Secured Energy.

Unieke samenwerking met Schnieder-Electric

SIM Holland heeft een partnership met Schneider-Electric voor de APC UPS-systemen. Behalve de verkoop van de systemen en project implementaties zijn we de enige partij in Nederland die gecertificeerde Schneider-Electric services kan leveren op deze systemen.

 

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op