Tekst home

SIM Holland B.V. neemt vanwege het Coronavirus alle voorzorgsmaatregelen van het RIVM in acht om de gezondheid van onze medewerkers te beschermen. De levering van goederen kan vertragen door de langere levertijden van onze fabrikanten en/of de verhinderde transportkanalen. Wij blijven er uiteraard alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Heeft u vragen over uw levering? Bel ons of stuur een e-mail naar info@sim-holland.nl
 

SIM Holland B.V.
...Sterk in Beweging!

SIM Holland B.V. biedt u de juiste oplossing voor problemen in de volgende 4 businessunits

Service
Energie
Pompen
Agro

Deze units hebben één ding gemeen: beweging.
Niet alleen beweging als in letterlijke verplaatsing, maar ook in beweging vooruit! Wij zijn continu op zoek naar vooruitgang en verbetering.
 

Voor elke businessunit hebben wij een specialistisch team klaar staan

Wij richten ons op de afzetmarkt van pompen, argrarische machines en tegelijkertijd op (hybride) energieproducten zoals generatoren en UPS-systemen. Ons team kan u adviseren en met u meedenken over de juiste oplossing voor het probleem binnen uw bedrijf. Zo bieden wij bijvoorbeeld mestscheiders aan voor boeren die dunne en dikke fractie willen scheiden om voor beiden een eigen toepassing te vinden. Of denk bijvoorbeeld aan aggregraten voor aan boord van uw schip! Daarnaast zijn er nog vele andere oplossingen die wij kunnen bieden.

Met ruim 85 jaar ervaring durven wij gerust te zeggen...Sterk in Beweging!

Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden of over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Ons team informeert u graag naar de mogelijkheden.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op