Onze leverancier APC introduceert de Smart UPS met Li-Ion batterij

22 februari 2018

SIM Holland_APC Smart UPS met Li-lon batterij_website

APC introduceert de Smart UPS met Li-Ion batterij
 
“APC enkelfase UPS met Li-Ion batterij biedt grotere betrouwbaarheid,
eenvoudiger onderhoud en bespaart kosten.”
 
Steeds vaker worden kritische applicaties en systemen aan de rand van het netwerk ingezet om om latency tegen te gaan en verbindingen en prestaties te verbeteren. De beschikbaarheid van deze systemen worden net zo kritisch als de centrale apparatuur, terwijl op deze locaties vaak geen deskundig persoon beschikbaar is om de beschikbaarheid van de systemen te bewaken. Een betrouwbare en intelligente UPS die weinig onderhoud nodig heeft, biedt uitkomst.
 
Smart-UPS powered by Li-Ion
APC by Schneider Electric biedt al jaren Li-Ion technologie in haar 3fase UPS portfolio, maar zet deze technologie nu ook in bij het Smart UPS portfolio. Dit biedt de volgende voordelen:

  • Langere levensduur: Li-Ion batterijen kunnen 10 jaar mee.
  • Kleiner en lichter: Li-Ion batterijen zijn kleiner en wegen ongeveer 30% minder dan traditionele batterijen.  
  • Lagere kosten: Door de verdubbeling van de levensduur van de batterij, worden de kosten over de levensduur met 53% verlaagt.
  • Betere prestaties bij hoge temperatuur: Li-Ion batterijen presteren prima bij een hogere gemiddelde temperatuur  (bijv. 40°C) zonder dat dit ten koste gaat van de batterijtijd.
  • Extra batterijpacks beschikbaar: voor langere autonomie.

De eerste modellen zijn de 1000VA en 1500VA modellen en komen in maart 2018 op de Nederlandse markt. Later dit jaar zullen de grote modellen beschikbaar komen.

Terug

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op