SDMO en SIM Holland vieren 30-jarige samenwerking

23 november 2016

IMG_3468

SDMO en SIM Holland vieren 30-jarige samenwerking

SIM Holland B.V. timmert sinds 1933 al aan de weg op de Nederlandse markt. Een no-nonsense bedrijf met karakter dat staat voor klantgerichtheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en constante aandacht voor duurzaamheid en innovatie. De samenwerking met het Franse SDMO is uniek te noemen.

SIM Holland
Een no-nonsense bedrijf met karakter wordt je niet zomaar. SIM Holland startte in 1933 met motorenrevisie als hoofdactiviteit. Door wijzigende marktomstandigheden moest de bedrijfsactiviteit geleidelijk worden aangepast; de factor arbeid werd namelijk steeds duurder waardoor de keuze voor reviseren geleidelijk is verschoven naar vervanging door nieuw. Op deze marktvraag heeft SIM ingespeeld door het verkrijgen van haar eerste importeurschap in industriële motoren. Vanwege het succes in deze nieuwe activiteit is SIM Holland zich steeds meer gaan concentreren op technische importeurschappen van A-merken die bij SIM altijd de basis vormen in haar projectactiviteiten.

SDMO
SDMO ontwerpt, produceert en installeert aggregaten en wordt met zijn jaarlijkse output van meer dan 100.000 aggregaten erkend als een van de belangrijkste spelers op de markt. Omdat elke sector een andere energiebehoefte heeft, biedt SDMO aggregaten aan van 1 tot en met 3 300 kVA, afgestemd op de meest uiteenlopende sectoren.

Samenwerking
De samenwerking tussen SDMO en SIM Holland B.V. begon in november 1986. Als eerste importeur van SDMO in Nederland hebben wij SDMO geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Inmiddels is SDMO een begrip op de Nederlandse markt en daar zijn wij trots op. Door de nauwe samenwerkingen kunnen we zeggen dat we Samen Sterk in Beweging zijn…..

Terug

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op