Subsidie jonge landbouwers POP3: mestscheiders en mestschuiven

14 december 2017

SIM-Holland-producten-agro

Voor landbouwers van 40 jaar of jonger heeft de overheid vanaf 4 december 2017 een subsidieronde geopend. Je kunt tot 15 januari 2018 je subsidieaanvraag indienen. Deze wordt POP3 genoemd.

Het gaat om het duurzamer maken van het landbouwbedrijf. Op de lijst staan diverse mogelijkheden en onderstaande machines van SIM Holland passen in deze subsidieaanvraag:

Mestscheidingsinstallatie: Mechanische mestscheidingsapparatuur voor mest
Alle mestverwerkingsinstallaties voor de verdere verwerking van de gescheiden mest zodat de afzetmogelijkheden van het eindproduct worden vergroot. Deze kosten zijn niet subsidiabel zonder daadwerkelijke aanschaf van een mestscheidingsinstallatie. Bijbehorende installatiekosten.

Graag maken wij een offerte van onze Doda mestscheider met mestpomp en schakelkast voor de subsidieaanvraag van uw jonge boer van 40 jaar of jonger. Voor een aantal emissiearme stalvloeren is ook de mogelijkheid onder subsidie de mestschuif mee te laten tellen in het bedrag. LJM heeft een goede lijn mestschuiven en we kunnen in principe aan iedere vloer het profiel aanpassen zodat er een schuif op gaat die zijn werk doet naar behoren. Let wel dat de subsidie per provincie wordt toegekend.

Voor meer informatie over de Doda mestscheider klik hier.
Wilt u meer informatie over onze LJM mestschuiven klik hier.
Wilt u meer informatie over de subsidie klik dan hier.

Terug

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op