Over ons tekst

Over SIM Holland

SIM Holland - welkom op de website

SIM Holland, opgericht in 1933, is een technisch servicebedrijf met zowel een gespecialiseerde handels- als projectafdeling. SIM Holland heeft circa 2.200m2 aan magazijn en werkplaats wat garant voor staat voor snelle leveringen. SIM Holland levert toegevoegde waarde onze hoogwaardige producten in combinatie met enthousiaste &  deskundige medewerkers hebben SIM gemaakt tot wat zij is. Onze hoofdvestiging is SIM Holland en vanuit Sliedrecht bewerken wij de markten in Nederland. In België zijn wij met een eigen vestiging actief.

Met onze gespecialiseerde afdelingen Energie, Agro en Pompen & Seals richten wij ons op diverse markten en klanten. Ons eigen service personeel past in onze eigen werkplaats de producten desgewenst naar uw wensen aan waarmee wij maatwerk kunnen leveren.  Voor een indruk van onze producten en klanten kan u een kijkje nemen op onze product en rerentie pagina’s.

Met onze diensten zijn wij actief in alle industriële branches, soms als toeleverend bedrijf, maar meestal als aannemer van pomp- en/of energieprojecten. Dit geeft zowel de flexibiliteit als brede kennis weer van onze medewerkers, waarop u te allen tijde een beroep kunt doen.

SIM Holland B.V. is in het voorjaar van 2015 verhuisd naar een nieuwe locatie op het industriegebied van Sliedrecht langs de A15. Wij zijn trots op onze nieuwe werkomgeving met voldoende ruimte en mogelijkheden voor de verdere ontwikkeling van alle SIM activiteiten.

SIM Holland B.V. blijft groeien als technische groothandel en wil zich blijven onderscheiden als eersteklas dienstverlener. Onze principes blijven klantgerichtheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en constante aandacht voor duurzaamheid en innovatie met erkenning van de klant als onze beste business partner.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Blokken: Pompen - Agro - Energie
SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.