Vacature

Vacatures (2)

Vacature Inbedrijfsteller Service Engineer NSA

Bij SIM Holland werk je als Service Engineer bij een hele diverse klantenkring dagelijks aan complexe noodstroominstallaties. Je onderhoudt en voert reparaties uit aan noodstroominstallaties. Dit doe je zelfstandig met ondersteuning vanuit de backoffice.

Profiel

  • MBO-4 verbrandingsmotoren of MBO-4 Elektrotechniek·MBO-4 Autotechnicus is ook een geschikte opleiding om door te groeien.
  • Technische tekening lezen;
  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring binnen een vergelijkbare functie;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Klantgericht met een servicegerichte houding;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
  • Stressbestendig;
  • Flexibiliteit;
  • VCA en NEN3140 certificaat, of bereid deze te behalen;
  • In bezit van rijbewijs B.

Wij bieden:
Zelfstandige job, veel vrijheid, meedenken. En natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden, zoals je mag verwachten. Bij SIM Holland bouw je mee aan een professionele organisatie met focus op de toekomst.

We zijn heel benieuwd naar jouw motivatie en cv.

Meer informatie: Peter Snijders via psnijders@sim-holland.nl of +31786418000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Ondernemende Service coördinator

Krijg je energie van het helpen van klanten met storingen of service vragen? En vind je het een uitdaging om met zelfstandigheid en ondernemerschap mee te bouwen aan een vernieuwde afdeling Service Noodstroom? Dan hebben we een mooie uitdaging voor jou!

Omschrijving organisatie en functie

SIM Holland is in haar bijna 90-jarige bestaan uitgegroeid tot een bekende naam in de wereld van de NSA en UPS noodstroom oplossingen. We werken voor de meest toonaangevende installateurs en andere zakelijke en gemeentelijke klanten. In onze visie willen we bieden wat de klant nodig heeft.

Je komt te werken in een klein team van technisch onderlegde collega’s, die elke dag de klanten willen ondersteunen in praktische oplossingen. Voor korte en lange termijn. Je geniet van de dynamiek van dit kloppende hart in de noodstroom wereld.

De werkdagen verschillen elke dag en zijn gevuld met het plannen van service afspraken en/of het oplossen van storingen en de bijbehorende administratieve werkzaamheden in onze systemen. Hierbij regel je in nauw overleg met onze monteurs het hele traject van aanbieding, opdrachtbevestiging, tot werkvoorbereiding en facturatie, zowel intern als extern. De korte lijntjes en eigen verantwoordelijkheid geven de ruimte tot een eigen invulling hiervan.

Succesfactoren bij deze functie

Je onderneemt vaak op basis van een telefonisch contact met klanten of monteurs actie. Hierbij is een technische achtergrond en ervaring met aggregaten een pré. In deze rol helpt het ook als je goed kunt omgaan met een diversiteit aan collega’s en contactpersonen bij klanten. Je bent iemand die ook goed kan schakelen en communicatief sterk is. Als je dat goed doet, dan zijn je klanten en je collega’s blij met je. Natuurlijk ben je stressbestendig, flexibel, accuraat en oplossingsgericht.

Je werkt voor een goede functievervulling in principe vanuit ons mooie kantoor in Sliedrecht.

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring spreken we een goed en marktconform salaris af. Wij vallen onder de Technische Groothandel cao met goede primaire en secundaire voorwaarden. Ben je geïnteresseerd geraakt in deze baan? Neem dan contact op met Peter Snijders via psnijders@sim-holland.nl of bel +31786418000.


We spreken je graag!

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op