Pompsupport blokken

 Pompen 

SIM Holland B.V. is met de business unit Pompsupport gespecialiseerd in totaaloplossingen op gebied van roterende machines met als specialiteit pomptechniek.

Het totaalpakket bestaat uit : pomprevisie, pompreparatie, pomponderhoud op uw locatie en het leveren van nieuwe losse pompen, complete pompinstallaties, pomponderdelen en mechanische pomp als afdichtingen.

Onze afdeling pompsupport is actief in uiteenlopende branches

De afdeling Pompsupport is actief voor onder andere raffinaderijen, chemische industrie, tankopslag, elektriciteitscentrales,  papierfabrieken, drukkerijen, glasfabrieken, scheepswerven, baggerbedrijven, waterschappen, waterzuiveringen, slibverwerking, sprinkler installaties, drinkwaterbedrijven, pharmaceutische- & voedselverwerkende industrie, etc.  

Wij zijn merkonafhankelijk en reviseren en leveren alle merken en soorten pompen

Sim Holland B.V. is merkonafhankelijk en kan daardoor alle pompmerken en pompsoorten voor u reviseren en leveren. In onze uitstekend geoutilleerde pompenwerkplaats te Sliedrecht worden uw pompen zorgvuldig en gestructureerd onder handen genomen door onze ervaren pompspecialisten. Naast een scala aan eigen pompmerken voert SIM Holland B.V. ook een eigen interessant merk mechanische afdichtingen. (mechanical seals).

SIM Holland B.V. staat voor kwaliteit

Kwaliteit heeft bij SIM Holland B.V. de hoogste prioriteit. De ervaren pompspecialisten van Pompsupport bieden u de beste klant specifieke oplossingen om de betrouwbaarheid en levensduur van uw pompinstallatie te waarborgen of zelfs te verlengen.

SIM Holland B.V. is uw partner in revisie, nieuwbouw en service van al uw pompen & roterende machines.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op