Pompen

Pompen

SIM Holland B.V. biedt een totaalpakket aan innovatieve en uiterst efficiënte pompen voor iedere toepassing, afgestemd op uw behoeften. Daarbij leveren wij de garantie van uitstekende dienstverlening door een team van technische pompspecialisten die ernaar streven om uw verwachtingen te overtreffen. Onze pompexperts zijn u graag van dienst bij uw keuze voor de meest geschikte pomp voor uw toepassing en beantwoorden al uw technische vragen.

SIM Holland B.V. staat voor hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

SIM Holland B.V. werkt samen met toeleveranciers die zorgvuldig zijn geselecteerd op bewezen hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Onze portefeuille bestaat uit een groot aantal sterke merken zoals bijvoorbeeld:

Victor Pumps, zelfaanzuigende centrifugaalpompen en tandradpompen. Verkrijgbaar in diverse materiaalsoorten en ATEX uitvoering.

Bombas Ideal, industriele horizontale single- en multistage en vertikale centrifugaalpompen, splitcase pompen en dompelpompen. Verkrijgbaar in diverse materiaalsoorten en ATEX uitvoering. Groot assortiment aan UL listed sprinkler pompen en pompsets volgens FM, NFPA en VAS (ISO 12845)

Caprari, horizontale single- en multistage en vertikale centrifugaalpompen, dompelpompen en bronpompen. Verkrijgbaar in diverse materiaalsoorten en ATEX uitvoering.

Industriële pompen of onderdelen nodig? Wij leveren het!

Naast de eigen merken kan SIM Holland B.V. ook alle industriele pompen en onderdelen leveren. Voor het selecteren van de juiste pomp, maken we gebruik van een checklist, waar alle relevante informatie wordt ingevuld.

 

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op