Service blokken - Pompen en Mechanical Seals

Service Pompen

Pomp service op uw locatie

Op uw locatie onderhouden wij uw pompen en andere rotating equipment met o.a. servicecontracten, preventief pomponderhoud en condition monitoring. Door onze aanpak van “trouble-shooting” en mede onze kennis over leidingwerk, appendages en toebehoren worden al uw pompproblemen en procesproblemen opgelost.

Onze afdeling pompsupport ontzorgt u  

De afdeling Pompsupport verzorgt voor u het hele traject van A tot Z. Dat wil zeggen, dat SIM Holland B.V. op locatie de pomp demonteert en naar de werkplaats in Sliedrecht wordt getransporteerd om gereviseerd te worden.

Na de revisie wordt de pomp door SIM Holland B.V. weer terug geplaatst in de fabriek, met laser uitlijnen, in bedrijf stellen, trillings metingen en flow metingen verrichten en uiteindelijk de pomp bedrijfsklaar opleveren. Bij wederzijdse goedkeuring wordt de oplevering vastgelegd in een commissioning protocol.

Ook voor onderhoud van sprinklerinstallaties

SIM Holland B.V. onderhoudt ook uw sprinklerinstallaties. Op contract basis worden uw sprinklerpompen, elektrisch of diesel aangedreven, periodiek onderhouden. Na elke onderhoudsbeurt wordt een onderhoudsrapport afgegeven volgens de LPS1233-3O, dat geschikt is voor her certificering van uw installatie.

SIM Holland staat voor veilig werken en is VCA gecertificeerd

Veilig werken staat bij SIM Holland B.V. hoog in het vaandel.SIM Holland B.V.  is VCA* gecertificeerd en al onze medewerkers beschikken over de certificaten VCA-VOL, heftruck, veilig verplaatsen van lasten en flensmontage met protocol.

Door de volledig ingerichte servicewagens met een uitgebreid assortiment aan gereedschappen, hijsmiddelen en gecalibreerd testapparatuur is SIM Holland B.V. volledig  "self-supporting". 

Voor storingen zijn wij 24/7 bereikbaar.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op