Service diensten - blokken

  Service

SIM Holland is volledig ingericht op het inbedrijfstellen en in bedrijf houden van noodstroominstallaties in de breedste zin van het woord.

Met ruime ervaring op het gebied van dieselaggregaten, Uninterruptible Power Supplies (UPS), bijbehorende besturingen en schakeleenheden vormt SIM Holland de ideale partner voor het implementeren en onderhouden van een betrouwbare noodstroomoplossing. Hiervoor verlenen wij diverse services.

Waarom is een noodstroominstallatie een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering?

Een noodstroominstallatie wordt aangeschaft om voorbereid te zijn op calamiteiten en vormt als zodanig een kritiek onderdeel van uw bedrijfsvoering. Door uw bedrijf te voorzien van noodstroominstallaties kunt u uw bedrijfsvoering ook blijven uitvoeren wanneer de normale stroomvoorzieningen niet werken.

Het zit in het DNA van SIM Holland om dit te allen tijde in het achterhoofd te houden en elke handeling in het teken te laten staan van het duurzaam operationeel houden en waar mogelijk verbeteren van de hoge staat van betrouwbaarheid van de noodstroominstallatie. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat u uw bedrijfsvoering zo goed mogelijk kunt uitvoeren.

SIM Holland staat voor u klaar voor de levering en onderhoud van noodstroomaggregaten 

De beschikbaarheid van elektrische energie is niet alleen afhankelijk van de kwaliteit van het noodstroomaggregaat, maar wordt in grote mate mede bepaald door de kwaliteit van het onderhoud. Als leverancier van deze systemen hebben wij niet alleen alle kennis in huis over de producten, maar beschikken wij tevens over goed opgeleide specialisten die garant staan voor het gedurende vele jaren betrouwbaar functioneren van de installatie. Dit maakt dat de keuze voor noodstroomaggregaten via SIM Holland ook op lange termijn een verstandige keuze is.

Wilt u meer weten over wat SIM Holland voor u kan betekenen? Hieronder vindt u meer informatie over onze services. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons team informeert u graag over de mogelijkheden.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op