24/7 storingsdienst

24/7 storingsdienst voor installaties

SIM Holland Service heeft een 24/7 storingsdienst. Vanwege onze flexibele instelling kunt u snel een Service Engineer op locatie verwachten. Onze contractanten genieten een voorkeurspositie, maar uiteraard bedienen wij ook bedrijven zonder dat zij een onderhoudscontract hebben afgesloten bij ons. Ons motto is dan ook “bij ons draait alles om u”. Wij helpen u graag bij grote en kleine problemen. Wilt u meer informatie over het afsluiten van een onderhoudscontract? Hier leest u meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op!

Professioneel onderhoud voor kleine, grote en complexe installaties

Zowel kleine als grote en complexe installaties worden door ons professioneel onderhouden. Van onze Service Engineers kunt u de hoogste kwaliteit verwachten. Zij zijn opgeleid volgens de fabrieksstandaarden en met hun jarenlange ervaringen in de noodstroommarkt gaan zij elke uitdaging aan. Al onze Service Engineers hebben de benodigde papieren (VCA VOL, VOG, NEN 3140VP etc.) in huis om uw installatie in topconditie te houden.

Wij streven altijd naar een optimale planning, met de juiste opvolging van storingsmeldingen met aanvullende vervolgacties. Heeft u een probleem met uw installatie wat opgelost moet worden? Neem contact met ons op of bel naar +31786418000.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op