Aggregaat
Aggregaat nodig? Sim Holland biedt het aan.

Aggregaat nodig? Bestel deze nu bij Sim Holland

Aggregaat nodig op een plek waar geen of onvoldoende elektrisch vermogen aanwezig is? Op zoek naar een leverancier van kwalitatief hoogwaardige aggregaten. Dan is SIM Holland beslist uw aangewezen partner.

Al sinds 1933 zijn wij een bekend begrip als technisch servicebedrijf en hebben een vakkundige handels- als projectafdeling. Veel klanten komen bij ons terecht voor bijvoorbeel een aggregaat als ze deze zo snel mogelijk willen hebben. SIM Holland heeft een groot magazijn van circa 2.200m2 en een bijhorende werkplaats.
Dankzij onze grote voorraad capaciteit zijn wij in staat om aggregraten snel te leveren.

Weet u nog niet zo goed welk aggregraat u nodig heeft? Welk type past het beste bij uw stroomvraag? SIM Holland adviseert u graag bij deze keuze. Ons team bestaat uit deskundige en gedreven vakmensen die dagelijks hun bijdrage leveren aan waar wij nu voor staan. Onze hoofdvestiging is SIM Holland en vanuit Sliedrecht bewerken wij de markten in Nederland. In België zijn wij zelfs met een eigen vestiging actief. Kortom: genoeg redenen om een aggregaat bij ons aan te schaffen.

Aggregaat kopen bij SIM Holland

Heeft u een nieuwe aggregaat nodig? Dan bent u bij Sim Holland aan het juiste adres. Sim Holland is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in stroomoplossingen waaronder aggregaten. Overal waar activiteiten zijn is energie nodig. Een aggregaat van Sim Holland biedt hierbij de juiste oplossing. Sim Holland heeft een brede selectie aan diverse soorten van een aggregaat. Deze producten worden via de handelstak van Sim Holland geleverd. Sim Holland beschikt over een groot magazijn en de benodigde logistiek om een aggregaat efficiënt te kunnen leveren. Bij Sim Holland kunt u altijd terugvallen op de aanwezige kennis van een aggregaat. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de service-, onderhouds- en reparatiedienst. Alles onder één dak bij één bedrijf.

Aggregaat voor een 100% zekere stroomvoorziening

Als u een gegarandeerde stroomvoorziening wilt is een aggregaat beslist aan te raden. Als u een noodstroom aggregaat nodig hebt kunnen wij deze op maat opstellen op basis van uw bedrijfsspecifieke eisen. Hierbij kijken we naar uw:

  • Budget
  • Functionaliteiten
  • Wensen
  • Opstellingsmogelijkheden
  • Benodigd vermogen

Aan de hand hiervan kunnen wij beslist en passende aggregaat aanbieden. Benieuwd welke uitvoeringen er allemaal mogelijk zijn? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u bij het vinden van een passende aggregaat.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op