Diesel aggregaat voor u
Diesel

Diesel aggregaat van SIM Holland met volledige passend vermogen voor uw bedrijf

Diesel aggregaat nodig? Wilt u altijd zeker zijn van stroom?

Wilt u een Diesel aggregaat die volledig aansluit bij uw wensen, budget en benodigd vermogen? Als u een Diesel aggregaat nodig hebt waar u op kunt bouwen moet u beslist bij SIM Holland zijn. Wij leveren onder andere aggregaten van SDMO of Onan, afhankelijk van de wensen die u heeft met betrekking tot de aggregaat.

SIM Holland is een technisch servicebedrijf dat verschillende hoogwaardige producten kan leveren. Wij hebben een eigen energie afdeling waar wij ons bezig houden met noodstroomoplossingen zoals een Diesel aggregaat. Daarnaast hebben wij de afdelingen Agro en Pompen & Seals. Vanuit deze afdelingen richten wij ons op diverse klanten en markten. Bent u benieuwd naar de Diesel aggregaat die wij kunnen leveren? Of andere aggregaten nodig? Neem dan gerust een kijkje op onze producten pagina. Door onze jarenlange ervaring en zeer goede kennis zijn wij dé noodstroomspecialist van ons land. Voor een Diesel aggregaat moet u beslist bij ons zijn.

Portable diesel aggregaten zijn compact en makkelijk mee te nemen

Wanneer u opzoek bent naar een Diesel aggregaat die u makkelijk meeneemt en compact is, adviseren wij u om onze portable aggregaten eens te bekijken. Wij hebben een enorme selectie aan kleine portable generatoren die u van alle gemakken voorzien. Deze Diesel aggregaat kunnen wij snel uit ons magazijn leveren. Deze kunnen allemaal volledig autonoom opereren, met:

  • ingebouwde brandstoftank
  • kortsluitbeveiliging
  • besturing
  • aansluitmogelijkheden
  • kortsluitbeveiliging

Naast een diesel aggregaat kunt u bij ons een las aggregaat kopen. Deze zijn zowel geschikt als las en as aggregaat. Hierdoor hoeft u maar één apparaat te kopen voor meerdere doeleinden. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Diesel aggregaat of liever toch een andere energiebron? U vindt het bij SIM Holland

Wilt u een diesel aggregaat? Of liever een aggregaat die gebruik maakt van een andere energiebron? Wij kunnen aggregaten verzorgen met verschillende energiebronnen. Kies voor een aggregaat bij Sim Holland. Bekijk voor meer informatie onze vele referenties. Ook kunnen wij u voorzien van advies. Onze principes blijven klantgerichtheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en constante aandacht voor duurzaamheid en innovatie met erkenning van de klant als onze beste business partner.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op