Huur aggregaat voor uw bedrijf met passend vermogen?
Huur

Huur aggregaat voor uw bedrijf met passend vermogen?

Opzoek naar een huur aggregaat voor uw bedrijf? Een huur aggregaat die voldoet aan uw wensen, benodigd vermogen en budget? U kunt beslist terecht bij SIM Holland, wanneer u een huur aggregaat nodig hebt waar u op kunt bouwen. SIM Holland heeft een eigen energie afdeling, hier houden wij ons bezig met noodstroomoplossingen zoals een huur aggregaat. Als een technisch servicebedrijf leveren wij verschillende hoogwaardige producten. 

Daarnaast hebben wij de afdelingen Pompen en Agro & Seals. Wij richten ons vanuit deze afdelingen op diverse markten en klanten. Bent u geïnteresseerd in de benzine aggregaat die wij leveren? Heeft u een andere aggregaat nodig? Bekijk gerust onze producten pagina voor meer informatie. Wij zijn de noodstroomspecialist van het land door een zeer goede kennis en jaren lange ervaring. U moet dus beslist bij ons zijn voor een huur aggregaat van kwaliteit.

Portable en huur aggregaten

Wij raden u aan om onze portable aggregaten te bekijken, wanneer u opzoek bent naar een huur aggregaat. Ons groot assortiment aan kleine portable generatoren kunt u van alle gemakken voorzien. Wij kunnen snel onze huur aggregaten leveren vanuit ons magazijn. Deze kunnen allemaal volledig autonoom opereren, met:

  • kortsluitbeveiliging
  • aansluitmogelijkheden
  • besturing
  • ingebouwde brandstoftank
  • kortsluitbeveiliging

U kunt bij ons ook terecht voor een las aggregaat, naast onze huur aggregaten. Deze zijn geschikt als as en las aggregaat. Zo hoeft u maar één aggregaat te kopen voor meerdere doeleinden.

Huur aggregaat met verschillende energiebronnen

Wilt u een huur aggregaat? Of heeft u liever een aggregaat die werkt via een andere energiebron? Wij kunnen u verschillende aggregaten leveren met verschillende energiebronnen. Kies voor een aggregaat bij SIM Holland. Handel, maar met toegevoegde waarde. Bekijk onze vele referenties voor meer informatie. Wij kunnen u ook voorzien van advies. Onze principes blijven betrouwbaarheid, flexibiliteit, klantgerichtheid en constante aandacht voor innovatie en duurzaamheid met erkenning van de klant als onze beste business partner.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter
Blokken: Pompen - Agro - Energie - Service
SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Neem contact met ons op