LPG aggregaat voor uw bedrijf met passend vermogen?
LPG

Op zoek naar een LPG aggregaat met passend vermogen?

Bent u op zoek naar een LPG aggregaat die u kan helpen bij uw bedrijfsvoering? SIM Holland biedt een LPG aggregaat aan die aansluit op uw wensen en benodigde vermogen. SIM Holland is een technisch servicebedrijf met een eigen energieafdeling. Daarbinnen worden verschillende noodstroomoplossingen aangeboden, waaronder de LPG aggregaat. SIM Holland heeft jarenlange ervaring op het gebied van noodstroomoplossingen. Om deze reden kunnen wij u uitgebreid advies geven over welke aggregaat voor uw situatie geschikt is. Heeft u bepaalde wensen voor uw LPG aggregaat? We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken! Naast het bieden van noodstroomoplossingen kunt u bij SIM Holland ook terecht voor verschillende machines op het gebied van agro en pompen.

Ruim aanbod aan verschillende aggregaten

Naast de LPG aggregaat vindt u bij SIM Holland diverse andere aggregaten. Denk bijvoorbeeld aan de portable aggregaten. Dit zijn relatief kleinere aggregaten die volledig autonoom kunnen opereren. Daarbij zijn deze aggregaten met ingebouwde brandstoftank, kortsluitbeveiliging, besturing, aansluitmogelijkheden en kortsluitbeveiliging. De portable aggregaten zijn direct uit magazijn leverbaar, waardoor u snel uw noodstroomvoorziening ter beschikking heeft.

Daarnaast vindt u bij ons diverse noodstroomvoorzieningen van SDMO. Deze aggregaten zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Wilt u graag meer weten over de verschillende aggregaten die u kunt krijgen via SIM Holland? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Een LPG aggregaat of aggregaten met verschillende energiebronnen

Op zoek naar een LPG aggregaat? Of bent u op zoek naar een aggregaat die gebruik maakt van een andere energiebron? Dat is mogelijk! SIM Holland biedt aggregaten aan met verschillende energiebronnen.

Met een aggregaat van SIM Holland bent u verzekert van optimale noodvoorziening en uitstekende service. Onze principes zijn klantgerichtheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk om aandacht te besteden aan duurzaamheid en innovatie. SIM Holland is dus dé partner op het gebied van noodstroomvoorziening!

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op