Trekker aggregaat voor uw bedrijf met passend vermogen?
Trekker

Trekker aggregaat voor uw bedrijf met passend vermogen?

Een Trekker aggregaat nodig voor uw trekker, boerderij of veestal? Wilt u een trekker aggregaat die volledig aansluit bij uw wensen, budget en benodigd vermogen? Als u een Trekker aggregaat nodig hebt waar u op kunt bouwen, moet u beslist bij SIM Holland zijn. Een aggregaat biedt u garantie. Garantie voor een continue toevoer van stroom. Zo is uw stal of trekker altijd voorzien van stroom, zitten de kippen nooit in het donker en rijdt uw trekker altijd!

Bent u benieuwd naar de trekker aggregaat die wij kunnen leveren? Of andere aggregaten nodig? Neem dan gerust een kijkje op onze producten pagina. Door onze jarenlange ervaring en beproefde kennis zijn wij dé noodstroomspecialist van ons land. Voor een trekker aggregaat moet u dan ook beslist bij ons zijn. Wij werken met grote merken zoals SDMO en Onan.

SIM Holland is een technisch servicebedrijf dat verschillende hoogwaardige producten kan leveren. Wij hebben een eigen energie afdeling waar wij ons bezig houden met noodstroomoplossingen zoals een trekker aggregaat. Daarnaast hebben wij de afdelingen Agro en Pompen & Seals. Vanuit deze afdelingen richten wij ons op diverse klanten en markten.

Trekker aggregaten ook in portable versie verkrijgbaar

Als u een trekker aggregaat nodig heeft, kijk dan ook eens bij onze portable aggregaten. Wij hebben een enorme selectie aan kleine portable generatoren die u van alle gemakken voorzien. Deze trekker aggregaten kunnen wij snel uit ons magazijn leveren. Deze kunnen allemaal volledig autonoom opereren, met:

  • ingebouwde brandstoftank
  • besturing
  • kortsluitbeveiliging
  • kortsluitbeveiliging
  • aansluitmogelijkheden

Naast een trekker aggregaat kunt u bij ons een las aggregaat kopen. Deze zijn zowel geschikt als las en as aggregaat. Hierdoor hoeft u maar één apparaat te kopen voor meerdere doeleinden.

De trekker aggregaat met verschillende energiebronnen

Wilt u een trekker aggregaat? Op welke energiebron moet uw aggregaat functioneren? Wij kunnen aggregaten leveren met verschillende energiebronnen. Daarbij komt dat u bij het aanschaffen van een trekker aggregaat u moet letten op de rpm (3000 of 1500?) AVR (met of zonder?) aantal PK's en meer. Bent u niet helemaal thuis in deze termen en is een keuze maken lastig? Dan adviseren wij u graag.

rmp = gaat u voor een aggregaat met een hoog gebruik of laag gebruik? AVR= automatic voltage regulation, dit zorgt voor een gelijke stroomspanning

Bekijk voor meer informatie onze vele referenties. Ook kunnen wij u voorzien van advies. Onze principes blijven klantgerichtheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en constante aandacht voor duurzaamheid en innovatie met erkenning van de klant als onze beste business partner.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op