Aggregaten
Aggregaten met ruim voldoende elektrisch vermogen van SIM Holland

Aggregaten met ruim voldoende elektrisch vermogen van SIM Holland

Aggregaten nodig die ruim voldoende elektrisch vermogen hebben op de door u gewenste plek/werkplek? Specialist nodig dat aggregaten kan leveren? Bekijk dan eens de website van SIM Holland, dé aggregaten specialist.

Aggregaten worden dagelijks, en al vele jaren, geleverd door SIM Holland. SIM Holland is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in noodstroom en is uw partner voor aggregaten. Wij leveren aggregaten in elke uitvoering voor elke opstelling in ieder vermogen.

Het specialisme van SIM Holland ligt hiernaast in het adviseren en uitvoeren van noodstroom-projecten. Heeft u specifieke wensen voor aggregaten? Benieuwd of wij in deze wensen kunnen voorzien? Neem dan gerust contact op om deze te bespreken. Ons ervaren team staat graag voor u klaar om een passende oplossing te vinden voor uw aggregaten wens. Met ruim 83 jaar ervaring durven wij gerust te zeggen dat wij sterk zijn in het bieden van passende oplossingen. Naast aggregaten kunt u voor diverse andere noodstroomoplossingen bij ons terecht. Wij helpen u graag.

Aggregaten wat doen zij nu precies?

Aggregaten zijn door een motor aangedreven generatoren voor het opwekken van elektrische energie. Op plaatsen waar continue energieleverantie een vereiste is, zoals in ziekenhuizen, worden vaak aggregaten toegepast. Ook op plekken waar geen of onvoldoende elektrisch vermogen beschikbaar is worden aggregaten geplaatst. Typerende omschrijvingen voor de aggregaten bij SIM Holland zijn dan ook: continu, betrouwbaar, efficiënt en van kwaliteit.

Als eerste SDMO importeur in Nederland is Sim Holland de aanspreekpartner voor uw stroomvoorziening. Wij bieden o.a.

Meer informatie hierover of over aggregaten vindt u op onze website.

De aggregaten van SMDO bestelt u bij SIM Holland. Zij verzekeren u ondere andere: Gegarandeerd stroom! Altijd, overal en op continu niveau.

Brede selectie aan aggregaten

Sim Holland heeft een brede selectie aan aggregaten. Daarnaast beschikt Sim Holland over diverse andere producten op het gebied van mobiele energie, noodstroom, pompen en mechanisatie. Aggregaten worden via de handelstak van SIM Holland geleverd. Heeft u aggregaten nodig voor speciale campers? Of aggregaten voor vrachtwagens? Wij leveren zeer duurzame oplossingen die aansluiten bij uw situatie. Onze aggregaten zijn uitermate geschikt voor het opwekken van elektrische energie. Bent u al in het bezit van aggregaten? Werken deze niet naar behoren? Neem dan contact op met onze servicedienst. Deze is 24x7 beschikbaar voor calamiteiten met o.a. aggregaten.

Wenst u meer informatie te ontvangen over aggregaten, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter
Blokken: Pompen - Agro - Energie - Service
SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Neem contact met ons op