Aggregaten
Aggregaten met ruim voldoende elektrisch vermogen van SIM Holland

Aggregaten met ruim voldoende elektrisch vermogen van SIM Holland

Aggregaten nodig voor het opwekken van stroom op momenten of locaties waar geen lichtnet aanwezig is? SIM Holland biedt u aggregaten van de beste merken voor een hoge stroomzekerheid.

Al jaren levert SIM Holland aggregaten voor noodstroom, mobiele stroom of stroom voor grote voertuigen. Onze aggregaten komen van onze partners zoals: Onan, SDMO en SMART-UPS.
On assortiment aan aggregaten bestaat uit aggregaten uit de meest uiteenlopenede range op het gebied van vermogen. Zo leveren wij aggregaten voor elk vermogen.A

Advies van SIM Holland bij uw keuze uit aggregaten

Naast het leveren van de aggregaten zelf vervult SIM Holland ook regelmatif een adviserende rol. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste aggregaat of andere stroomvoorziening. Zoekt u een aggregaat voor op het schip? Of juist een waar u altijd 100% op kunt bouwen zonder uitvallen? SIM Holland adviseert bij uw keuze.

Heeft u specifieke wensen voor aggregaten? Benieuwd of wij in deze wensen kunnen voorzien? Neem dan gerust contact op om deze te bespreken. Ons ervaren team staat graag voor u klaar om een passende oplossing te vinden voor uw aggregaten wens.

Met ruim 83 jaar ervaring durven wij gerust te zeggen dat wij sterk zijn in het bieden van passende oplossingen. Naast aggregaten kunt u voor diverse andere noodstroomoplossingen bij ons terecht. Wij helpen u graag.

Aggregaten van SIM Holland leveren stroom: capaciteit, continu en efficiënt

Aggregaten zijn door een motor aangedreven generatoren voor het opwekken van elektrische energie. Op plaatsen waar continue energieleverantie een vereiste is, zoals in ziekenhuizen maar ook op plekken waar geen of onvoldoende stroom mogelijk is, worden aggregaten geplaatst. Denk hierbij aan evenementen of bouwplaatsen.

Bij SIM Holland vindt u aggregaten van de volgende merken

SDMO aggregaten

SDMO is onze leverancier voor complete generator sets, varieërend van 1 tot 3.000 KVa! Dit merk aggregaten is breed georiënteerd en produceerd al vanaf 1966 aggregaten voor bijvoorbeeld offshore, bouwplaatsen, industrie, ziekenhuizen, datcenters en meer. SDMO is actief in meer dan 150 landen en is behoort tot de top van aggregaten producenten.

Onan aggregaten

Zoekt u een aggregaat voor de marine? Stroom nodig op zee? Onan is uw topmerk. Al sinds de jaren '60 levert SIM Holland aggregatoren van deze marktleider voor marine stroom. Grote namen van internationale havens draaien op energie gegenereerd door Onan.

Typerende omschrijvingen voor de aggregaten bij SIM Holland zijn: continu, betrouwbaar, efficiënt en van kwaliteit.

Meer informatie hierover of over aggregaten vindt u op onze website.
De aggregaten van SMDO bestelt u bij SIM Holland. Zij verzekeren u ondere andere: Gegarandeerd stroom! Altijd, overal en op continu niveau.

Brede selectie aan aggregaten

Sim Holland heeft een brede selectie aan aggregaten. Daarnaast beschikt Sim Holland over diverse andere producten op het gebied van mobiele energie, noodstroom, pompen en mechanisatie. Aggregaten worden via de handelstak Energie van SIM Holland geleverd.

Bent u al in het bezit van aggregaten? Werken deze niet naar behoren? Neem dan contact op met onze servicedienst. Deze is 24x7 beschikbaar voor calamiteiten met o.a. aggregaten.
Wenst u meer informatie te ontvangen over aggregaten, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op