Benzine aggregaten snel geleverd door SIM Holland
Benzine

SIM Holland hét aangewezen adres voor benzine aggregaten

Benzine aggregaten nodig? Voor op de bouw, op het schip of voor om stroom op onmogelijke locaties te krijgen?

Bij SIM Holland kunt u niet alleen kiezen uit een groot aanbod benzine aggregaten, ook kunt u bouwen op een gedegen advies, Na 80 jaar ervaring, kunnen wij u precies vertellen welk type aggregaat bij uw situatie past. Zo dient u bij uw keuze rekening te houden met het vermogen, kwaliteit, formaat en meer.

SIM Holland is hét adres voor advies, aanschaf, onderhoud en reparatie van een benzine aggregaat. Sinds 1933 zijn wij actief in beweging (aggregaten, pompen en agro) Wij onderscheiden ons al 80 jaar door onze kennis op gebied van techniek.

Dankzij ons grote aanbod in aggregaten kunnen wij zeer snel leveren. Wij leveren benzine aggregaten vanuit ons enorme magazijn (van circa 2.200m2) dat is gevuld met onder andere agregaten maar ook pompen en agro oplossingen.
De zeer goede reputatie van SIM Holland is opgebouwd door combinatie van snelle levering, ruime voorraad en onze zeer goede producten en daar zijn wij ontzettend trots op! SIM Holland is een modern bedrijf met ouderwetse service die streeft naar de top.

Wilt u benzine aggregaten kopen via SIM Holland? Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek uw wensen, bij ons is de keuze enorm.

Waarom SIM Holland de beste keuze is voor benzine aggregaten

Voor Benzine aggregaten moet u gegarandeerd bij SIM Holland zijn. Met onze producten van hoge kwaliteit in combinatie met deskundige en enthousiaste medewerkers hebben SIM gemaakt tot wat zij nu is. Veel klanten komen voor Benzine aggregaten bij ons door:

  • Ruime keuze
  • Ons enthousiaste team
  • Ouderwetse service
  • Snelle levering/grote voorraad
  • Toegevoegde waarde

Vanuit onze hoofdvestiging SIM Holland in Sliedrecht bewerken wij de markten in Nederland. In België zijn wij met een eigen vestiging actief waar u terecht kunt voor Benzine aggregaten.

Benzine aggregaten worden ingezet in diverse branches

Benzine aggregaten van SIM Holland worden in diverse branches ingezet. Zo hebben wij regelmatig klanten die op zoek zijn naar een passende energie oplossing voor bedrijfspanden, bouwlocaties, aggregaten voor lasapparatuur maar ook voor portable oplossingen voor verlichting.

Wij zijn met onze diensten actief in alle industriële branches, vaak als aannemer van pomp- en/of energieprojecten.
Benieuwd wat wij kunnen leveren? Kom gerust langs. Voor Benzine aggregaten heeft u keuze uit verschillende soorten.

Kwaliteit en service voor benzine aggregaten

Wij zijn als bedrijf al vele jaren gespecialiseerd in benzine aggregaten. Wilt u benzine aggregaten van SIM Holland? Wij leveren een totaalpakket. Bij ons bent u verzekert van aggregaten met goede kwaliteit. Wij kunnen deze niet alleen bij u leveren maar bieden ook onderhoud, service en reparatie. Snel noodstroom nodig? Benzine aggregaten zijn geschikt.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op