Inverter aggregaten snel geleverd door SIM Holland
Inverter

Inverter aggregaten snel geleverd door SIM Holland

Inverter aggregaten nodig? Inverter aggregaten van zeer goede kwaliteit waar u op kunt bouwen? Voor Inverter aggregaten is een bezoekje aan de website van SIM Holland meer dan waard.

SIM Holland is al vele jaren voor vaste klanten hét aangewezen adres voor Inverter aggregaten. SIM Holland is al sinds 1933 actief in Inverter aggregaten en onderscheidt zich hierin als technisch servicebedrijf. Ons bedrijf waar u terecht kunt voor o.a. Inverter aggregaten bestaat uit een ervaren handels- als projectafdeling. Vanuit ons enorme magazijn van circa 2.200m2 kunnen wij Inverter aggregaten leveren. Wij hebben een ruime voorraad en staan garant voor een snelle levering. Door dit in combinatie met onze zeer goede producten hebben wij een goede reputatie opgebouwd, en daar zijn wij trots op. Wij zijn een modern bedrijf met ouderwetse service. Inverter aggregaten nodig? Neem contact met ons op en bespreek uw wensen. De keuze bij ons is enorm.

Kies voor de Inverter aggregaten van SIM Holland

Voor Inverter aggregaten moet u beslist bij SIM Holland zijn. SIM Holland levert toegevoegde waarde. Onze hoogwaardige producten in combinatie met enthousiaste & deskundige medewerkers hebben SIM gemaakt tot wat zij is. Veel klanten komen voor Inverter aggregaten bij ons door:

  • Ons enthousiaste team
  • Ruime keuze
  • Snelle levering/grote voorraad
  • Ouderwetse service
  • Toegevoegde waarde
  • 24/7 storingsdienst

Onze hoofdvestiging is SIM Holland en vanuit Sliedrecht bewerken wij de markten in Nederland. In België zijn wij met een eigen vestiging actief waar u terecht kunt voor Inverter aggregaten.

Inverter aggregaten voor verschillende branches

Inverter aggregaten van SIM Holland worden ingezet voor gevoeilige apparaten. Denk hierbij aan de tv, computer en telefoon. Deze apparaten kunnen niet zonder stroom en veel bedrijven kunnen niet meer zonder deze apparaten. Vandaar dat een Inverter aggregaat van groot belang kan zijn! Een Inverter aggregaat bootst zo nauwkeurig mogelijk de spanning uit een normaal stopcontact na: 230 Volt en wisselspannign met 50 Hz. Zo kunt u altijd gebruik blijven maken van gevoelige apparatuur.

De voordelen van een Inverter aggregaat:

  • Zuiniger
  • Stiller

Inverter aggregaten nodig? Benieuwd wat wij kunnen leveren? Kom gerust langs. Voor Inverter aggregaten heeft u keuze uit verschillende soorten.

Kwaliteit en service voor Inverter aggregaten

Als bedrijf zijn wij al vele jaren gespecialiseerd in Inverter aggregaten. Wij werken uitsluitend met Inverter aggregaten van zeer goede kwaliteit. Inverter aggregaten nodig? Dan leveren wij een totaalpakket. Wij kunnen deze niet alleen bij u leveren maar bieden ook onderhoud, reparatie en service.

Snel noodstroom nodig? Inverter aggregaten zijn geschikt.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op