LPG aggregaten snel geleverd door SIM Holland
LPG

LPG aggregaten voor een beter milieu en minder onderhoud

LPG aggregaten nodig? LPG aggregaten van zeer goede kwaliteit waar u op kunt bouwen? In de hedendaagse tijd wordt er steeds meer gekozen voor milievriendelijkere opties. Dit geldt ook voor keuzes betreffende aggregaten. De LPG aggregaat is hier een mooi voorbeeld van. Door een aggregaat op LPG (liquified petroleum gas) te laten draaien wordt er gekozen voor een duurzamere brandstof dan bijvoorbeeld benzine of diesel.

Met een LPG aggregaat van SIM Holland:

  • Verbruikt u minder brandstof
  • Kies u voor een milieuvriendelijkere optie
  • Heeft u nauwelijks onderhoud aan uw aggregaat
  • Heeft u geen last van vieze dieseldampen
  • Verminderd u de geluidsoverlast

Voor LPG aggregaten is een bezoekje aan de website van SIM Holland meer dan waard. SIM Holland is al vele jaren voor veel vaste klanten hét aangewezen adres voor LPG aggregaten. SIM Holland is al sinds 1933 actief in LPG aggregaten en onderscheid zich hierin als technisch servicebedrijf. Ons bedrijf waar u terecht kunt voor o.a. LPG aggregaten bestaat uit een ervaren handels- als projectafdeling. Vanuit ons enorme magazijn van circa 2.200m2 kunnen wij LPG aggregaten leveren. Wij hebben een ruime voorraad en staan garant voor een snelle levering. Door dit in combinatie met onze zeer goede producten hebben wij een goede reputatie opgebouwd, en daar zijn wij trots op. Wij zijn een modern bedrijf met ouderwetse service. LPG aggregaten nodig? Neem contact met ons op en bespreek uw wensen. De keuze bij ons is enorm.

LPG aggregaten van SIM Holland al ruim 85 jaar

Voor LPG aggregaten moet u beslist bij SIM Holland zijn. SIM Holland levert toegevoegde waarde. Onze hoogwaardige producten in combinatie met enthousiaste & deskundige medewerkers hebben SIM gemaakt tot wat zij is. Veel klanten komen voor LPG aggregaten bij ons door:

  • Ons enthousiaste team
  • Ruime keuze
  • Snelle levering/grote voorraad
  • Ouderwetse service
  • Toegevoegde waarde

Onze hoofdvestiging is SIM Holland en vanuit Sliedrecht bewerken wij de markten in Nederland. In België zijn wij met een eigen vestiging actief waar u terecht kunt voor LPG aggregaten.

LPG aggregaten speciaal voor u

LPG aggregaten van SIM Holland worden in verschillende branches ingezet. Ook voor particulier gebruik is de LPG aggregaat een populaire installatie. Voor campers of boten kan deze aggregaat worden ingezet. Dankzij het geluidsverminderende effect met LPG, kan deze aggregaat ook in campers worden toegepast. Maar ook maakt dit de aggregaat perfect voor op kantoor.

LPG aggregaten nodig? Benieuwd wat wij kunnen leveren? Kom gerust langs. Voor LPG aggregaten heeft u keuze uit verschillende soorten.

Kwaliteit en service voor LPG aggregaten

Als bedrijf zijn wij al vele jaren gespecialiseerd in LPG aggregaten. Wij werken uitsluitend met LPG aggregaten van zeer goede kwaliteit. LPG aggregaten nodig? Dan leveren wij een totaalpakket. Wij kunnen deze niet alleen bij u leveren maar bieden ook onderhoud, reparatie en service. Snel noodstroom nodig? LPG aggregaten zijn geschikt.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op