Mobiele aggregaten snel geleverd door SIM Holland
Mobiele

Mobiele aggregaten snel geleverd door SIM Holland

Mobiele aggregaten nodig? Mobiele aggregaten van zeer goede kwaliteit waar u op kunt bouwen? Voor Mobiele aggregaten is een bezoekje aan de website van SIM Holland meer dan waard. SIM Holland is al vele jaren voor veel vaste klanten hét aangewezen adres voor Mobiele aggregaten. SIM Holland is al sinds 1933 actief in Mobiele aggregaten en onderscheid zich hierin als technisch servicebedrijf. Ons bedrijf waar u terecht kunt voor o.a. Mobiele aggregaten bestaat uit een ervaren handels- als projectafdeling. Vanuit ons enorme magazijn van circa 2.200m2 kunnen wij Mobiele aggregaten leveren. Wij hebben een ruime voorraad en staan garant voor een snelle levering. Door dit in combinatie met onze zeer goede producten hebben wij een goede reputatie opgebouwd, en daar zijn wij trots op. Wij zijn een modern bedrijf met ouderwetse service. Mobiele aggregaten nodig? Neem contact met ons op en bespreek uw wensen. De keuze bij ons is enorm.

Waarom Mobiele aggregaten van SIM Holland?

Voor Mobiele aggregaten moet u beslist bij SIM Holland zijn. SIM Holland levert toegevoegde waarde. Onze hoogwaardige producten in combinatie met enthousiaste & deskundige medewerkers hebben SIM gemaakt tot wat zij is. Veel klanten komen voor Mobiele aggregaten bij ons door:

  • Ons enthousiaste team
  • Ruime keuze
  • Snelle levering/grote voorraad
  • Ouderwetse service
  • Toegevoegde waarde

Onze hoofdvestiging is SIM Holland en vanuit Sliedrecht bewerken wij de markten in Nederland. In België zijn wij met een eigen vestiging actief waar u terecht kunt voor Mobiele aggregaten.

Mobiele aggregaten voor verschillende branches

Mobiele aggregaten van SIM Holland worden in verschillende branches ingezet. Wij richten ons op verschillende klanten en markten met o.a. Mobiele aggregaten. Met onze diensten zijn wij actief in alle industriële branches maar meestal als aannemer van pomp- en/of energieprojecten. Mobiele aggregaten nodig? Benieuwd wat wij kunnen leveren? Kom gerust langs. Voor Mobiele aggregaten heeft u keuze uit verschillende soorten.

Kwaliteit en service voor Mobiele aggregaten

Als bedrijf zijn wij al vele jaren gespecialiseerd in Mobiele aggregaten. Wij werken uitsluitend met Mobiele aggregaten van zeer goede kwaliteit. Mobiele aggregaten nodig? Dan leveren wij een totaalpakket. Wij kunnen deze niet alleen bij u leveren maar bieden ook onderhoud, reparatie en service. Snel noodstroom nodig? Mobiele aggregaten zijn geschikt.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op