Bemalingspompen
Bemalingspompen voor het verpompen van water

Bemalingspompen voor het verpompen van water

Bemalingspompen aanschaffen bij een betrouwbaar en deskundig bedrijf? Bent u opzoek naar een bemalingspomp met een grote capaciteit en een geringe opvoerhoogte en benodigd vermogen? Dan is een bemalingspomp wat u zoekt. SIM Holland is gespecialiseerd in verschillende landbouwwerktuigen en biedt u graag passende bemalingspompen aan. De bemalingspompen type E zijn ontworpen om grote hoeveelheden water te verpompen bij een lage opvoerhoogte. Dit type pomp kan worden gebruikt voor:

  • irrigatie doeleinden
  • onderbemaling
  • het verpompen van water in het algemeen

Benieuwd welke bemalingspompen er passen bij uw wensen? Wij informeren u graag.

Bemalingspompen type E

Veel klanten kiezen voor bemalingspompen bij SIM Holland. Waarom zou u kiezen voor bemalingspompen type E bij SIM Holland? Deze bemalingspompen kunnen door middel van een niveauschakelaar automatisch werken. Door een gering benodigd vermogen, de pomp heeft een hoog rendement, blijven de elektriciteitskosten beperkt. Onderhoud beperkt zich tot het periodiek smeren van het bovenste lager en de stopbuspakking. Deze bemalingspompen onderscheiden zich van de rest.

Bemalingspompen kopen?

Bent u geïnteresseerd in bemalingspompen? SIM Holland levert ze geheel op maat in diverse lengtes. Daarnaast kunnen een reeks van toebehoren op maat gemaakt worden, zoals:

  • een niveauschakelaar
  • thermische beveiligingen

Benieuwd naar de prijzen voor bemalingspompen? Dat geven wij u graag. Ons team kan u tevens adviseren over de soorten bemalingspompen.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op