Doda bemalingspompen die efficiënt, flexibel en snel zijn
Doda

Doda bemalingspompen die efficiënt, flexibel en snel zijn

Doda bemalingspompen kopen bij SIM Holland? Wilt u graag eerst advies over de soorten van Doda bemalingspompen? Het team van SIM Holland staat graag voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. SIM Holland is gespecialiseerd in het leveren van verschillende soorten bemalingspompen. Doda bemalingspompen mogen beslist niet in ons assortiment ontbreken. Een Doda bemalingspomp biedt u namelijk een grote capaciteit voor een geringe opvoerhoogte en een laag benodigd trekkervermogen. Zo is een Doda bemalingspomp efficiënt, flexibel en snel. Met Doda bemalingspompen kan wateroverlast voorkomen worden of op peil gehouden worden. Meer informatie over Doda bemalingspompen vindt u tevens op onze website.

Uitvoering van Doda bemalingspompen

Benieuwd naar de uitvoering van Doda bemalingspompen? Bekijk deze dan op de website. Zo zijn Doda bemalingspompen uitgevoerd met robuust frame, incl. een koppeling van rubber tussen de pomp en de persbuis. Er is een schokdemper aanwezig voor de verticale instelling van de persbuis. Verder zijn de bemalingspompen bij het pomphuis voorzien van een zelfsmerend lager. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende soorten. Zo bieden wij een Doda bemalingspomp:

  • AT250 3 792 45 4 m 2,70 m
  • 4 5 m 3,60 m
  • 5 6 m 4,50 m
  • AT300 3 1080 55 4 m 2,70 m
  • 4 5 m 3,60 m
  • 5 6 m 4,50 m

Indien u geen keuze kunt maken geven wij u graag advies.

Doda bemalingspompen type E

Doda bemalingspompen zijn leverbaar in type E. Met deze Doda bemalingspompen kan er een grote hoeveelheid water verpompt worden. Dit type pomp kan worden gebruikt voor irrigatie doeleinden, voor onderbemaling en voor het verpompen van water in het algemeen. Wilt u een Doda bemalingspomp met een hoog rendement? Dan kunt u ook voor de Doda bemalingspomp kiezen. Meer informatie over Doda bemalingspompen? Toebehoren van een Doda bemalingspomp nodig? SIM Holland is hét aangewezen adres. Wilt u meer weten over onze bemalingspompen? Neem dan contact met ons op

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op