onder bemalingspompen die efficiënt, flexibel en snel zijn
onder

onder bemalingspompen die efficiënt, flexibel en snel zijn

onder bemalingspompen kopen bij SIM Holland? Wilt u graag eerst advies over de soorten van onder bemalingspompen? Het team van SIM Holland staat graag voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. SIM Holland is gespecialiseerd in het leveren van verschillende soorten bemalingspompen. onder bemalingspompen mogen beslist niet in ons assortiment ontbreken. Een onder bemalingspomp biedt u namelijk een grote capaciteit voor een geringe opvoerhoogte en een laag benodigd trekkervermogen. Zo is een onder bemalingspomp efficiënt, flexibel en snel. Met onder bemalingspompen kan wateroverlast voorkomen worden of op peil gehouden worden. Meer informatie over onder bemalingspompen vindt u tevens op onze website.

Uitvoering van onder bemalingspompen

Benieuwd naar de uitvoering van onder bemalingspompen? Bekijk deze dan op de website. Zo zijn onder bemalingspompen uitgevoerd met robuust frame, incl. een koppeling van rubber tussen de pomp en de persbuis. Er is een schokdemper aanwezig voor de verticale instelling van de persbuis. Verder zijn de bemalingspompen bij het pomphuis voorzien van een zelfsmerend lager. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende soorten. Zo bieden wij een onder bemalingspomp:

  • AT250 3 792 45 4 m 2,70 m
  • 4 5 m 3,60 m
  • 5 6 m 4,50 m
  • AT300 3 1080 55 4 m 2,70 m
  • 4 5 m 3,60 m
  • 5 6 m 4,50 m

Indien u geen keuze kunt maken geven wij u graag advies.

onder bemalingspompen type E

onder bemalingspompen zijn leverbaar in type E. Met deze onder bemalingspompen kan er een grote hoeveelheid water verpompt worden. Dit type pomp kan worden gebruikt voor irrigatie doeleinden, voor onderbemaling en voor het verpompen van water in het algemeen. Wilt u een onder bemalingspomp met een hoog rendement? Dan kunt u ook voor de onder bemalingspomp kiezen. Meer informatie over onder bemalingspompen? Toebehoren van een onder bemalingspomp nodig? SIM Holland is hét aangewezen adres. Wilt u meer weten over onze bemalingspompen? Neem dan contact met ons op

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op