oppervlaktewater bemalingspompen die efficiënt, flexibel en snel zijn
oppervlaktewater

oppervlaktewater bemalingspompen die efficiënt, flexibel en snel zijn

oppervlaktewater bemalingspompen kopen bij SIM Holland? Wilt u graag eerst advies over de soorten van oppervlaktewater bemalingspompen? Het team van SIM Holland staat graag voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. SIM Holland is gespecialiseerd in het leveren van verschillende soorten bemalingspompen. oppervlaktewater bemalingspompen mogen beslist niet in ons assortiment ontbreken. Een oppervlaktewater bemalingspomp biedt u namelijk een grote capaciteit voor een geringe opvoerhoogte en een laag benodigd trekkervermogen. Zo is een oppervlaktewater bemalingspomp efficiënt, flexibel en snel. Met oppervlaktewater bemalingspompen kan wateroverlast voorkomen worden of op peil gehouden worden. Meer informatie over oppervlaktewater bemalingspompen vindt u tevens op onze website.

Uitvoering van oppervlaktewater bemalingspompen

Benieuwd naar de uitvoering van oppervlaktewater bemalingspompen? Bekijk deze dan op de website. Zo zijn oppervlaktewater bemalingspompen uitgevoerd met robuust frame, incl. een koppeling van rubber tussen de pomp en de persbuis. Er is een schokdemper aanwezig voor de verticale instelling van de persbuis. Verder zijn de bemalingspompen bij het pomphuis voorzien van een zelfsmerend lager. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende soorten. Zo bieden wij een oppervlaktewater bemalingspomp:

  • AT250 3 792 45 4 m 2,70 m
  • 4 5 m 3,60 m
  • 5 6 m 4,50 m
  • AT300 3 1080 55 4 m 2,70 m
  • 4 5 m 3,60 m
  • 5 6 m 4,50 m

Indien u geen keuze kunt maken geven wij u graag advies.

oppervlaktewater bemalingspompen type E

oppervlaktewater bemalingspompen zijn leverbaar in type E. Met deze oppervlaktewater bemalingspompen kan er een grote hoeveelheid water verpompt worden. Dit type pomp kan worden gebruikt voor irrigatie doeleinden, voor onderbemaling en voor het verpompen van water in het algemeen. Wilt u een oppervlaktewater bemalingspomp met een hoog rendement? Dan kunt u ook voor de oppervlaktewater bemalingspomp kiezen. Meer informatie over oppervlaktewater bemalingspompen? Toebehoren van een oppervlaktewater bemalingspomp nodig? SIM Holland is hét aangewezen adres. Wilt u meer weten over onze bemalingspompen? Neem dan contact met ons op

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op