trekker bemalingspompen die efficiënt, flexibel en snel zijn
trekker

trekker bemalingspompen die efficiënt, flexibel en snel zijn

trekker bemalingspompen kopen bij SIM Holland? Wilt u graag eerst advies over de soorten van trekker bemalingspompen? Het team van SIM Holland staat graag voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. SIM Holland is gespecialiseerd in het leveren van verschillende soorten bemalingspompen. trekker bemalingspompen mogen beslist niet in ons assortiment ontbreken. Een trekker bemalingspomp biedt u namelijk een grote capaciteit voor een geringe opvoerhoogte en een laag benodigd trekkervermogen. Zo is een trekker bemalingspomp efficiënt, flexibel en snel. Met trekker bemalingspompen kan wateroverlast voorkomen worden of op peil gehouden worden. Meer informatie over trekker bemalingspompen vindt u tevens op onze website.

Uitvoering van trekker bemalingspompen

Benieuwd naar de uitvoering van trekker bemalingspompen? Bekijk deze dan op de website. Zo zijn trekker bemalingspompen uitgevoerd met robuust frame, incl. een koppeling van rubber tussen de pomp en de persbuis. Er is een schokdemper aanwezig voor de verticale instelling van de persbuis. Verder zijn de bemalingspompen bij het pomphuis voorzien van een zelfsmerend lager. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende soorten. Zo bieden wij een trekker bemalingspomp:

  • AT250 3 792 45 4 m 2,70 m
  • 4 5 m 3,60 m
  • 5 6 m 4,50 m
  • AT300 3 1080 55 4 m 2,70 m
  • 4 5 m 3,60 m
  • 5 6 m 4,50 m

Indien u geen keuze kunt maken geven wij u graag advies.

trekker bemalingspompen type E

trekker bemalingspompen zijn leverbaar in type E. Met deze trekker bemalingspompen kan er een grote hoeveelheid water verpompt worden. Dit type pomp kan worden gebruikt voor irrigatie doeleinden, voor onderbemaling en voor het verpompen van water in het algemeen. Wilt u een trekker bemalingspomp met een hoog rendement? Dan kunt u ook voor de trekker bemalingspomp kiezen. Meer informatie over trekker bemalingspompen? Toebehoren van een trekker bemalingspomp nodig? SIM Holland is hét aangewezen adres. Wilt u meer weten over onze bemalingspompen? Neem dan contact met ons op

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op