Caprari beregeningspomp uit voorraad geleverd
Caprari

Caprari beregeningspomp uit voorraad geleverd

Caprari beregeningspomp aanschaffen? Advies over welke Caprari beregeningspomp het beste bij uw wensen past? Kom dan naar SIM Holland, dé Caprari beregeningspomp specialist van de omgeving. In ons land is er veel water aanwezig. Dit wordt veel verpompt door o.a. beregeningspompen. Voor het verpompen van water heeft SIM alle oplossingen in huis. Voor iedere wens, iedere klant en iedere situatie hebben wij een passende Caprari beregeningspomp. Wij kunnen een Caprari beregeningspomp zowel projectmatig leveren als snel uit voorraad. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit de volgende merken:

  • Caprari
  • Pentax
  • Ideal
  • Patterson
  • Jurop
  • Victor

En nog veel meer. Wilt u een Caprari beregeningspomp? Lees dan meer op onze website.

Verticale elektropompen HVX-serie

Wilt u een Caprari beregeningspomp of verticale elektropompen HVX-serie aanschaffen? Voor zowel een Caprari beregeningspomp als verticale elektropompen HVX-serie kunt u bij SIM Holland terecht. De HVX-serie bestaat uit meer dan 50 typen multi-stage pompen tot een maximale capaciteit van 23 m3/h. Het vermogen varieert van 0,5 pk tot en met 10 pk. Veel van onze klanten kiezen voor deze pompen omdat deze voorzien zijn van radiale waaiers, gemaakt van zeer slijtvast noryl. Hierdoor wordt er een hoog rendement verkregen.

Caprari beregeningspomp met hoge druk

Wilt u een Caprari beregeningspomp met hoge druk? Dan is de Caprari MEC-MR pomp iets voor u. Deze Caprari MEC-MR pompen zijn meerwaaierige centrifugaal pompen ten behoeve van een hoge druk. Schoon water is geen enkel probleem voor deze pompen. Bij deze pomp kan er gemakkelijk een elektromotor of verbrandingsmotor gekoppeld worden. Wilt u graag een Caprari beregeningspomp? Meer weten over de soorten en merken die wij kunnen leveren? Wij leveren een ruim programma met verschillende pompen. Als u een Caprari beregeningspomp wilt kopen bent u bij SIM Holland aan het juiste adres.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op