Motor beregeningspomp uit voorraad geleverd
Motor

Motor beregeningspomp uit voorraad geleverd

Motor beregeningspomp aanschaffen? Advies over welke pomp het beste bij uw wensen past? Contacter dan SIM Holland, dé Motor beregeningspomp specialist van de omgeving.

Nederland is een waterrijkland. Dit water wordt veel verpompt door o.a. beregeningspompen. Voor het verpompen van water heeft SIM alle oplossingen in huis. Voor iedere wens, iedere klant en iedere situatie hebben wij een passende Motorberegeningspomp. Wij kunnen een beregeningspomp zowel projectmatig leveren als snel uit voorraad. Zo kunt u met de motorpompen van SIM Holland uw volkstuin of weiland beregenen. Ook wanneer hier bijvoorbeeld geen stroom aanwezig is. De motor van deze pompen loopt op benzine en is dus mobiel inzetbaar.

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit de volgende merken:

En nog veel meer. Wilt u een Motor beregeningspomp? Lees dan meer op onze website.

Verticale elektropompen of beregenigspomp uit de HVX-serie

Wilt u een Motor beregeningspomp of verticale elektropompen HVX-serie aanschaffen? Voor zowel een motorpomp als verticale elektropompen HVX-serie kunt u bij SIM Holland terecht.

De HVX-serie bestaat uit meer dan 50 typen multi-stage pompen tot een maximale capaciteit van 23 m3/h. Het vermogen varieert van 0,5 pk tot en met 10 pk. Veel van onze klanten kiezen voor deze pompen omdat deze voorzien zijn van radiale waaiers, gemaakt van zeer slijtvast noryl. Hierdoor wordt er een hoog rendement verkregen.

Motor beregeningspomp met hoge druk

Wilt u een Motor beregeningspomp met hoge druk? Dan is de Caprari MEC-MR pomp iets voor u. Deze Caprari MEC-MR pompen zijn meerwaaierige centrifugaal pompen ten behoeve van een hoge druk. Schoon water is geen enkel probleem voor deze pompen. Bij deze pomp kan er gemakkelijk een elektromotor of verbrandingsmotor gekoppeld worden.

Wilt u graag een Motor beregeningspomp? Meer weten over de soorten en merken die wij kunnen leveren? Wij leveren een ruim programma met verschillende pompen. Als u een Motor beregeningspomp wilt kopen bent u bij SIM Holland aan het juiste adres.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op