Starpower beregeningspomp uit voorraad geleverd
Starpower

Starpower beregeningspomp uit voorraad geleverd

Starpower beregeningspomp aanschaffen? Advies over welke Starpower beregeningspomp het beste bij uw wensen past? Kom dan naar SIM Holland, dé Starpower beregeningspomp specialist van de omgeving. In ons land is er veel water aanwezig. Dit wordt veel verpompt door o.a. beregeningspompen. Voor het verpompen van water heeft SIM alle oplossingen in huis. Voor iedere wens, iedere klant en iedere situatie hebben wij een passende Starpower beregeningspomp. Wij kunnen een Starpower beregeningspomp zowel projectmatig leveren als snel uit voorraad. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit de volgende merken:

  • Caprari
  • Pentax
  • Ideal
  • Patterson
  • Jurop
  • Victor

En nog veel meer. Wilt u een Starpower beregeningspomp? Lees dan meer op onze website.

Verticale elektropompen HVX-serie

Wilt u een Starpower beregeningspomp of verticale elektropompen HVX-serie aanschaffen? Voor zowel een Starpower beregeningspomp als verticale elektropompen HVX-serie kunt u bij SIM Holland terecht. De HVX-serie bestaat uit meer dan 50 typen multi-stage pompen tot een maximale capaciteit van 23 m3/h. Het vermogen varieert van 0,5 pk tot en met 10 pk. Veel van onze klanten kiezen voor deze pompen omdat deze voorzien zijn van radiale waaiers, gemaakt van zeer slijtvast noryl. Hierdoor wordt er een hoog rendement verkregen.

Starpower beregeningspomp met hoge druk

Wilt u een Starpower beregeningspomp met hoge druk? Dan is de Caprari MEC-MR pomp iets voor u. Deze Caprari MEC-MR pompen zijn meerwaaierige centrifugaal pompen ten behoeve van een hoge druk. Schoon water is geen enkel probleem voor deze pompen. Bij deze pomp kan er gemakkelijk een elektromotor of verbrandingsmotor gekoppeld worden. Wilt u graag een Starpower beregeningspomp? Meer weten over de soorten en merken die wij kunnen leveren? Wij leveren een ruim programma met verschillende pompen. Als u een Starpower beregeningspomp wilt kopen bent u bij SIM Holland aan het juiste adres.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter
Blokken: Pompen - Agro - Energie
SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.