Beregeningspompen geschikt voor de landbouw?
Beregeningspompen

Beregeningspompen voor de landbouw van SIM Holland

Op zoek naar een beregeningspomp ter optimalisatie van uw landbouwbedrijf? SIM Holland biedt verschillende beregeningspompen van verschillende merken aan. Met deze moderne pompen kunt u bijvoorbeeld water uit de nabijgelegen sloot gebruiken om uw land van water te voorzien in droge periodes. De pomp bestaat dus uit een zelfvoorzienend water toevoer en waterafvoer. U kunt de beregeningspomp aansluiten op de watersysteem, water uit de sloot laten halen of kiezen om grondwater als toevoer te gebruiken.

Kies voor een beregeningspomp op maat van SIM Holland

Een beregeningspomp wordt bij SIM Holland compleet volgens uw wensen en eisen gemaakt. Kies voor aanzuigen via venturi systeem of vacuümpomp. De motor van de beregeningspomp zit verwerkt in een verzinkte kast met afsluitbare deuren. Deze kunnen geluid gedempt zijn of zelfs super geluid gedempt. Onze industriële pompen zijn zelf aanzuigend en worden geleverd op een trolley of frame. Door verschillende keuzes is het mogelijk uw beregeningspomp op maat te laten maken.

Typen en merken beregeningspompen

Beregeningspompen zijn er in verschillende typen en van verschillende merken. De mogelijkheden bij SIM Holland voor u op een rij:

PTO/Trekker aangedreven pompen

Een beregeningspomp voor op de trekker nodig? Wilt u tijdens het rijden op de trekker uw land kunnen beregenen? Dan is de trekker beregeningspomp iets voor u.

Elektromotor aangedreven pompen

De beregeningspompen, aangedreven met een elektromotor vindt u ook in de collectie van SIM Holland. Deze is van het vooraanstaande pompmerk Caprari.

SIM Holland verkoopt beregeningspompen van de volgende merken:

Daarnaast zijn de beregeningspompen van SIM Holland leverbaar met verschillende motoren zoals Iveco, John Deere, Deutz lucht- en watergekoeld, Lombardini, Volvo Penta.

Waar moet u op letten bij waterpompen?

Wilt u een waterpomp kopen? Let dan op de specificaties van de waterpomp. Aanzuigdieptes en bronafstanden zijn van belang bij het kiezen van de juiste beregeningspomp. De standaard aanzuigdiepte van een beregeningspomp is 8 meter. De aanzuigslang mag dus maar 8 meter in het water hangen. Mocht deze afstand langer moeten zijn, is het mogelijk meerdere aanzuigslangen te koppelen.

Ook voor horizontale overbruggingen is het mogelijk om afstanden te verlengen. Mocht de pomp bijvoorbeeld water uit de sloot halen, maar niet direct naast de sloot staan, is het wederom mogelijk om de aanzuigslang te verlengen met meer slangen om de gewenste afstand te overbruggen.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in een beregeningspomp? Neem dan direct contact op met SIM Holland!

Neem contact op

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Stel uw vraag

Beregeningspompen

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op