Sim Holland Boordaccu leverancier
Boordaccu

Boordaccu's van Victron

Boordaccu nodig? SIM Holland levert het hele gamm aan Victron boordaccu's:

 • AGM accu's
 • GEL accu's
 • 2 VDC cellen om een compleet systeem te kunnen bouwen

Onderscheid in boordaccu's van SIM Holland

Boordaccu's zijn er in verschillende soorten met verschillende eigenschappen en voordelen.

Boordaccu: Deep cycle accu’s

  Deep cycle (boord)accu’s zijn extra robuust en kunnen daarom tot 80% ontladen worden. Bij accu pakketten is het verstandig om deze compleet te vervangen, zorg er ook voor dat ze gelijke spanning hebben.
  De AGM-technologie zorgt voor buitengewone schok- en trillingsbestendigheid. Bovendien gaan ze buitengewoon lang mee, circa acht keer zo cyclusvast als conventionele batterijen (tot wel 800 cycli @ 50% DOD). En hebben een robuuste, lekvrije constructie. Ideaal voor al uw eisen m.b.t. het starten en de stroomvoorziening van:

  • hoogwerkers/schaarliften
  • veegmachine/schrobmachine
  • palletwagen
  • campers, golfkar
  • vaartuigen

  Boordaccu: tractie accu

  De tractie booraccu is er in 2 modellen, semi-tractie en tractie accu. Hoewel deze accu's minder startstroom leveren kunnen zij wel vaker en dieper ontladen worden. Vandaar dat deze accu's vaak als boordaccu worden ingezet.

  Boordaccu: Gel-accu

  De gel-accu's hebben eigenlijk de zelfde specificatie op het gebied van lagere stroomontlading maar een diepere ontlading is mogelijk. Hét bijkomende voordeel van dit type accu is dat ze langer meegaan én dat zuurschade eigenlijk niet voorkomt onder deze Gel-accu's.

  Boordaccu: AGM-accu

  De boordaccu AGM, is ook een optie. AGM-accu's gaan ongeveer 6 jaar mee. Wel moet u hierbij letten op een juiste laadspanning en ontlading maar ook de temperatuur van de accu.

  Wilt u meer informatie over een van bovengenoemde boordaccu’s? Neem dan vrijblijvend contact op met Sim Holland. Het Sim Holland team helpt u graag verder.

  Neem contact op

  SIM Holland B.V. logo
  SIM Holland B.V.

  Stel uw vraag

  Boordaccu

  Voer uw zoekopdracht in:

  Neem contact met ons op