Brandweerpompen
Brandweerpompen waar u op kunt bouwen en vertrouwen

Brandweerpompen waar u op kunt bouwen en vertrouwen

Brandweerpompen nodig van zeer goede kwaliteit? SIM Holland beschikt over een uitgebreide pompafdeling met speciale brandweerpompen. Of het nu gaat om brandweerpompen of pompen voor binnenvaart tankschepen en een mobiele drijvende noodpompoplossing, SIM Holland ontwikkelt het voor u. Een van de bekende brandweerpompen die SIM Holland aanbiedt is de Splitcase pomp type CP. De Splitcase pomp type CP kan worden toegepast in verschillende industriële toepassingen:

  • Waterwerken
  • Pompstations
  • Koelwatertorens

Meer over deze brandweerpompen kunt u vinden op onze website.

SIM/VENERONI POMP AT25/3 brandweerpompen

Naast deze soort brandweerpompen heeft SIM Holland een andere pomp ontwikkeld: SIM/VENERONI POMP AT25/3. De SIM/VENERONI POMP AT25/3 is snel inzetbaar en ideaal voor een snelle klus. De pomp heeft een watergesmeerd lager en een uitloop van 25cm die verstelbaar is zonder gereedschap te gebruiken. Om de uitloop te verlengen kan eenvoudig een pvc buis worden gebruikt.

Keuze uit brandweerpompen

Uiteraard beschikt SIM Holland over nog veel meer andere brandweerpompen. Wij nodigen u graag vrijblijvend uit om een kijkje te komen nemen in ons assortiment. Ons team staat tevens voor u klaar om u advies te geven over brandweerpompen. SIM Holland is al vele jaren een bekend begrip als het gaat om brandweerpompen.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op