Caprari pompen in verschillende soorten verkrijgbaar bij SIM Holland
Caprari pompen

Caprari pompen in diverse soorten verkrijgbaar bij SIM Holland

Caprari pompen kopen? Bij Sim Holland heeft u een uitgebreide keuze uit Caprari pompen:

Als technisch servicebedrijf zijn wij hét aangewezen adres als u Caprari pompen wilt kopen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten en geven onze klanten eerlijk en deskundig advies.

MEC-MR Caprari pompen

Deze Caprari pompen zijn meer waaierige centrifugaal pompen ten behoeve van een hoge druk. Schoon water is geen enkel probleem voor deze Caprari pompen. De pompen dienen horizontaal opgesteld te worden en zijn uitgevoerd met een zware voet welke een uitstekende koppeling garandeert naar de aandrijfunit. Men kan dan ook probleemloos een elektromotor of verbrandingsmotor koppelen.

Trekker Caprari pompen

Wanneer u kiest voor deze Caprari pompen bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. De trekker pompen hebben al meer dan 50 jaar hun dienst bewezen en zijn in verschillende waaiertypen leverbaar. Ook zijn er andere overbrengingsverhoudingen mogelijk, waardoor de trekker minder toeren draait en dus brandstof bespaart.

Flens Caprari pompen

Deze Caprari pompen kunnen direct aan een dieselmotor geflenst worden. Deze pomp met meerdere waaiers kenmerkt zich door de bijzonder gunstige N.P.S.H. waarden, waardoor de pomp zeer goede aanzuigcapaciteiten bezit. Wilt u meer informatie over de door ons aangeboden Caprari pompen? Benieuwd naar de prijzen en/of mogelijkheden? Wij informeren u graag. SIM Holland B.V. blijft groeien als technische groothandel en wil zich blijven onderscheiden als eersteklas dienstverlener. Onze principes blijven klantgerichtheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en constante aandacht voor duurzaamheid en innovatie met erkenning van de klant als onze beste business partner. Neem vandaag nog contact op met SIM Holland.

Vraag voor één van deze Caprari pompen vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Stel uw vraag

Caprari pompen

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op