Diesel-aggregaat-SIM-Holland
Diesel aggregaat

SIM Holland hét adres voor diesel aggregaat voor professioneel gebruik!

Een diesel aggregaat koopt u bij een betrouwbare partner. SIM Holland is al sinds 1933 actief in de wereld van beweging. Diesel aggregaten vallen dan ook onder onze energie tak. Wij leveren verschillende opties voor veilige en betrouwbaare noodstroomvoorzieningen. Het ruime aanbod aan noodstroomaggregaten van SDMO biedt u veel zekerheid.

Bent u op zoek naar een nieuwe diesel aggregaat? Dan bent u bij SIM Holland aan het juiste adres. Wij leveren een diesel aggregaat in elke uitvoering voor elke opstelling in ieder vermogen. Ons specialisme ligt hiernaast in het adviseren en uitvoeren van noodstroom-projecten.

Diesel aggregaat voor het opwekken van elektrische energie, zodat u nooit zonder komt te zitten

Een diesel aggregaat is een door een diesel motor aangedreven generator voor het opwekken van elektrische energie. Door diesel te verbranden ontstaan er kleine ontploffingen die een as in beweging zetten, de beweging wordt omgezet in elektriciteit.

Een diesel aggregaat wordt gebruikt op plaatsen waar een continue energieleverantie een vereiste is. Maar ook op plaatsen waar geen of onvoldoende elektrisch vermogen beschikbaar is kan een dieselaggregaat worden toegepast. Denk hierbij aan ziekenhuizen of vrachtschepen. Bij ziekenhuizen kan de stroom niet wegvallen, en op vrachtschepen is stroom ook nodig als het schip zich midden op zee bevindt.

Naast continue stroom levert een diesel aggregaat ook uiteenlopende spanningen

Een diesel aggregaat levert niet alleen een continue stroomvoorziening. Ook kunnen deze aggregaten een uiteenlopende spanning leveren van enkele W tot velen Megawat. Zo kunnen veel diesel aggregaten voor meerdere doeleinden worden ingezet.

Onder de aggregaten zijn er velen soorten, Is het voor u belangrijk dat de aggregaat stil is of zuinig? Bij SIM Holland vindt u onder andere:

  • Zuinige diesel aggregaten
  • Stille diesel aggregaten
  • Diesel aggregaten met een lange levensduur
  • Aggregaten met een hoog vermogen

Wat het verschil is tussen een diesel aggregaat en een benzine aggregaat

Het verschil tussen een diesel aggregaat en benzine aggregaat mogen duidelijk zijn: de brandstof. Benzine aggregaten zijn over het algemeen minder krachtig en lenen zich beter voor minder zware toepassingen. Heeft u noodstroom nodig voor zware toepassingen zoals bouwmachines? Dan is een diesel aggregaat vaak aan te raden.

Graag vertellen wij u waarom SIM Holland de beste keuze is bij het aaschaffen van een diesel aggregaat!

Wanneer u kiest voor een Diesel aggregaat bij Sim Holland bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Service
  • Op maat gemaakt

SIM Holland is sinds 1985 dé Nederlandse partner voor SDMO aggregaten. Als eerste importeur van SDMO in Nederland hebben wij SDMO geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Inmiddels kent iedereen de SDMO producten en daar zijn wij trots op.

Wenst u meer informatie te ontvangen over dieselaggregaat, neem vandaag nog contact op met SIM Holland.

Neem contact op

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Stel uw vraag

Diesel aggregaat

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op