Diesel aggregaat kunt u kopen bij Sim Holland!
Diesel aggregaat

Diesel aggregaat kunt u kopen bij Sim Holland!

Een veilig en betrouwbaar werkende noodstroomvoorziening vindt u bij Sim Holland. Het ruime aanbod aan noodstroomaggregaten van SDMO biedt u veel zekerheid. Bent u op zoek naar een nieuwe diesel aggregaat? Dan bent u bij Sim Holland aan het juiste adres. Wij leveren een diesel aggregaat in elke uitvoering voor elke opstelling in ieder vermogen. Ons specialisme ligt hiernaast in het adviseren en uitvoeren van noodstroom-projecten.

Een diesel aggregaat is een door een motor aangedreven generator voor het opwekken van elektrische energie. Een diesel aggregaat wordt gebruikt op plaatsen waar een continue energieleverantie een vereiste is. Maar ook op plaatsen waar geen of onvoldoende elektrisch vermogen beschikbaar is kan een dieselaggregaat worden toegepast.

Waarom zou u kiezen voor een diesel aggregaat bij Sim Holland?

Wanneer u kiest voor een Diesel aggregaat bij Sim Holland bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Service
  • Op maat gemaakt

SIM Holland is sinds 1985 dé Nederlandse partner voor SDMO aggregaten. Als eerste importeur van SDMO in Nederland hebben wij SDMO geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Inmiddels kent iedereen de SDMO producten en daar zijn wij trots op.

Wenst u meer informatie te ontvangen over dieselaggregaat, neem vandaag nog contact op met SIM Holland. 

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter
Blokken: Pompen - Agro - Energie - Service
SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Neem contact met ons op