Dieselaggregaat voor continue energieleverantie
Dieselaggregaat

Dieselaggregaat voor continue levering van energie

Bent u op zoek naar een dieselaggregaat? Dan bent u bij Sim Holland aan het juiste adres. Sim Holland is een technisch servicebedrijf met zowel een gespecialiseerde handels- als projectafdeling. Een grote voorraad (800+600m²) voor snelle leveringen van een dieselaggregaat, een eigen werkplaats en service- en onderhoudsdienst kenmerken Sim Holland. Sim Holland biedt een dieselaggregaat aan in elke uitvoering en voor elke toepassing. Indien wenselijk gaan wij voor u op zoek naar een geschikt model. Via onze website kunt u kennis maken met onze soorten. Kies voor het onderdeel energie en lees meer over de noodstroomoplossingen die wij kunnen bieden.

Dieselaggregaat voor het opwekken van elektrische energie

Een dieselaggregaat is een door een motor aangedreven generator voor het opwekken van elektrische energie. Een dieselaggregaat wordt gebruikt op plaatsen waar een continue energieleverantie een vereiste is. Maar ook op plaatsen waar geen of onvoldoende elektrisch vermogen beschikbaar is kan een dieselaggregaat worden toegepast. Indien u kiest voor onze modellen bent u zeker van enkele voordelen, zoals:

  • Aangepast aan uw wensen
  • Maatwerk
  • Afstandsbesturing
  • Import/export regelingen
  • Synchronisatie

Daarnaast kunt u bij Sim Holland altijd terugvallen op de aanwezige kennis.

Dieselaggregaat en service

Sim Holland biedt bij een dieselaggregaat zeer goede service. Ons team levert goed advies en onderhoudspakketten voor een dieselaggregaat. Van alle door ons geleverde producten hebben wij een groot assortiment aan reservedelen en onderhoudsonderdelen op voorraad. Tot slot beschikt Sim Holland over goede installateurs. Kies voor kwaliteit en bekijk onze website.

Dieselaggregaat laat u onderhouden bij Sim Holland.

Wenst u meer informatie te ontvangen over een dieselaggregaat , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Stel uw vraag

Dieselaggregaat

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op