Dieselpomp
Dieselpomp

Dieselpomp voor water of mest verkrijgbaar bij SIM Holland

Dieselpomp voor water nodig? Water is veel aanwezig in ons land. Voor het verpompen van water heeft SIM Holland een speciale dieselpomp weten te ontwikkelen. Wij hebben verschillende oplossingen in huis die u op onze website kunt bekijken. SIM Holland is opgericht in 1933 als technisch servicebedrijf met zowel een gespecialiseerde handels- als projectafdeling. Met onze Agro afdeling richten wij ons voornamelijk op de landbouw. Hoofdzakelijk zijn wij aannemer van pomp- en/of energieprojecten. Dieselpomp nodig? Wij voorzien graag in uw wensen. Voor een indruk van onze producten en klanten kan u een kijkje nemen op onze product en referentie pagina’s. Ook kunt u ten alle tijden contact opnemen voor meer informatie over een dieselpomp en meer.

Dieselpomp voor water

Voor het verpompen van water hebben wij verschillende mogelijkheden als het gaat om een dieselpomp. Naast een meer projectmatige benadering voor het leveren van pompen, hebben wij een handelstak met een groot magazijn voor snelle levering van pompen en benodigde onderdelen. Zo leveren wij een dieselpomp en andere pompen van verschillende merken:

  • Caprari
  • Pentax
  • Ideal
  • Patterson
  • Jurop
  • Victor

En Alfa. Naast een dieselpomp bieden wij nog diverse andere soorten aan.

Deepwell pompen P-serie

Wanneer er geen stroomvoorziening aanwezig is, is een dieselpomp aan te raden. Een deepwellpomp kunt u gebruiken op plaatsen waar geen stroomvoorziening aanwezig is en waar het water dieper dan 7 meter zit. Door een dieselmotor wordt deze goed aangedreven. Naast een dieselmotor bevat deze dieselpomp een frame voor opstelling, voetklep, pompgedeelte, haakse tandwielkast en lineshafts met een lengte van 3,05 m per stuk. Benieuwd naar deze dieselpomp? Bekijk deze dan gerust op onze website.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op