Beregening dieselpomp voor pompen zonder stroomvoorziening
beregening

Beregening dieselpomp voor pompen zonder stroomvoorziening

Een waterpomp nodig die u kunt gebruiken zonder stroomvoorziening? Een pomp gebruiken waar het water meer dan 7 meter diep zit? Dan is een beregening dieselpomp van SIM Holland beslist iets voor u. SIM Holland is al meer dan 83 jaar actief in het bieden van verschillende maatwerkoplossingen voor klanten binnen de agrarische sector. Speciaal voor plekken waar geen stroom aanwezig is hebben wij een beregening dieselpomp. Graag onderscheiden wij ons als eersteklas dienstverlener met onze drie afdelingen: Energie, Agro en Pompen & Seals. Onze principes blijven klantgerichtheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en constante aandacht voor duurzaamheid en innovatie met erkenning van de klant als onze beste business partner.

Caprari vrij-aseind beregening dieselpomp

Een bekende beregening dieselpomp van SIM Holland is de Caprari vrij-aseind pomp. Deze beregening dieselpomp bestaat uit horizontale centrifugaalpompen in 380V uitvoering met één of twee waaiers. Daarnaast is deze beregening dieselpomp uitgevoerd met een mechanische seal (MDT) of stopbuspakking (MD). De capaciteit in deze serie loopt tot 216 m3/h en de maximale druk is 119 mwk. Ze kenmerken zich ook wel door:

  • Grote pompcapaciteit
  • Lage druk
  • Verpompen van schoon water
  • Gekoppeld aan een dieselmotor
  • Verschillende typen

Klanten die gebruik maken van deze beregening dieselpomp houden zich voornamelijk bezig met landbouw, industrie, waterhuishouding, irrigatie en drainage.

Horizontale normpompen AV-serie

Deze beregening dieselpomp is gemaakt met standaard maatvoering volgens de norm DIN24255. Deze pompen kunnen gekoppeld worden aan een dieselmotor. Hierdoor kan deze op verschillende plekken gebruikt worden. SIM Holland heeft deze pompen naar volle tevredenheid van klanten weten te leveren. Zo worden deze gebruikt voor nachtvorstbestrijding in de fruitteelt, in koel-circulatiesystemen en diverse industrie toepassingen, waarbij grote hoeveelheden water benodigd zijn. Op onze website kunt u hier meer over lezen.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op