Dieselpomp voor bagger voor het verpompen van water of mest op plaatsen waar er geen stroom aanwezig is
voor bagger

Dieselpomp voor bagger voor het verpompen van water of mest op plaatsen waar er geen stroom aanwezig is

Dieselpomp voor bagger nodig voor het verpompen van water op plaatsen waar er geen stroom aanwezig is? Of een dieselpomp voor bagger nodig voor het verpompen van mest op plaatsen waar geen stroom aanwezig is? Bekijk dan de website van SIM Holland en vindt hier de soorten dieselpompen die voor u geschikt zijn. SIM Holland, opgericht in 1933, is een technisch servicebedrijf met zowel een gespecialiseerde handels- als projectafdeling. SIM Holland heeft circa 2.200m2 aan magazijn en werkplaats wat garant voor staat voor snelle leveringen. De afdeling Agro is voornamelijk gericht op landbouw en biedt passende pompen aan zoals een dieselpomp voor bagger. Een indruk krijgen van onze producten? Wij verwijzen u graag naar onze website. Ook kunt u bij ons langskomen.

Flenspompen MEC-MG serie

Een veel gekozen dieselpomp voor bagger is de Caprari flenspomp. Deze pomp bevat meerdere waaiers en kan direct aan een dieselmotor geflenst worden. Op plekken waar geen stroom aanwezig is, is een elektromotor dan ook niet handig. De MEC-MG serie beschikt over dezelfde capaciteitsgegevens als de vergelijkbare typen uit de MEC-MR serie. Deze kunt u ook op onze website bekijken. Deze dieselpomp voor bagger is populair door de gunstige N.P.S.H. waarden, waardoor de pomp zeer goede aanzuigcapaciteiten bezit. Tevens zorgen deze meerdere waaiers voor een hoge druk, terwijl een laag toerental van de motor benodigd is.

Dieselpomp voor bagger van Agro

Dieselpomp voor bagger nodig? Agro van SIM Holland levert dit graag. Naast pompen hebben wij nog vele andere werktuigen die inzetbaar zijn binnen de landbouw zoals:

  • Mechanisatie
  • Mestbewerking
  • Beregening
  • Overige werktuigen

Meer hierover kunt u lezen op onze website. Dieselpomp voor bagger laten onderhouden? Ook dit verzorgen wij voor u.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op