Doda pomp
Doda pomp

Doda pomp voor mestbewerking verkrijgbaar bij SIM Holland

Een Doda pomp aanschaffen voor mestbewerking? Een Doda mestpomp nodig? SIM Holland is u graag van dienst en levert verschillende soorten pompen. SIM Holland, opgericht in 1933, is een technisch servicebedrijf met zowel een gespecialiseerde handels- als projectafdeling. Vandaag de dag beschikken wij over 2.200m2 aan magazijn en werkplaats wat garant voor staat voor snelle leveringen. Snel over een goede Doda pomp beschikken? Wij leveren dit graag. Wilt u advies over een Doda pomp? Ons team bestaat uit enthousiaste & deskundige medewerkers die graag voor de klanten klaar staan. Onze hoofdvestiging is SIM Holland en vanuit Sliedrecht bewerken wij de markten in Nederland. In België zijn wij met een eigen vestiging actief.

Doda mestpomp met snij-inrichting

Een mestpomp nodig met een snij-inrichting welke de vezels in de mest versnijden? Dan is de Doda mestpomp met snij-inrichting beslist iets voor u. Deze Doda pomp kan beperkt tegen droogdraaien. Om een langere levensduur van deze pomp te kunnen garanderen raden wij aan een aftakas met een breekbout te gebruiken. Daarnaast bevat deze Doda pomp de volgende kenmerken:

  • Gemonteerd op een verzinkte wagen
  • In diverse lengten te leveren
  • Voorzien van een spuitmond
  • 90 graden bocht

Meer over deze Doda pomp kunt u vinden op onze website.

Super 120 Doda pomp

Deze Doda pomp is verkrijgbaar bij SIM Holland en heeft een maximale capaciteit van 5000 liter per minuut met een maximale opvoerhoogte van 35 mwK. Daarnaast bedraagt het benodigd aftakasvermogen 50 pk. De minimale putopening om de pomp door te laten is 48x48 cm. Ook heeft deze Doda pomp een buisdiameter van 120 mm. voor verpompen van de mest. Interesse in deze Doda pomp? SIM Holland voorziet graag in uw wensen.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op