Doda pomp snijinrichting die u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid
snijinrichting

Doda pomp snijinrichting die u verzekert van kwaliteit en duurzaamheid

Doda pomp snijinrichting van SIM Holland? Wilt u graag een Doda pomp snijinrichting aanschaffen? Voor een Doda pomp snijinrichting bent u bij SIM Holland beslist aan het juiste adres. SIM Holland is al vele jaren actief in verschillende industriële branches, soms als toeleverend bedrijf, maar meestal als aannemer van pomp- en/of energieprojecten. We beschikken over een team flexibele en deskundige medewerkers waarbij u ten alle tijden terecht kunt. Sinds 2015 werken wij vanuit onze nieuwe locatie op het industriegebied van Sliedrecht langs de A15. Wij zijn trots op onze nieuwe werkomgeving met voldoende ruimte en mogelijkheden voor de verdere ontwikkeling van alle SIM-activiteiten.

DODA Super Ultra mix pomp

Doda pomp snijinrichting kopen? SIM Holland heeft o.a. de DODA Super Ultra mix pomp. Deze Doda pomp is ideaal doordat het een combinatie is van propeller mixer en een super pomp met snij – inrichting. Moeten er bepaalde dikke vloeistoffen gepompt worden? Dan raden wij deze aan. De super ultra wordt ook ingezet bij afvalproducten buiten de agro. Toepassingen zoals het verpompen van:

  • Diervoeders
  • Etensresten
  • Visafval
  • Vetten
  • Of andere producten

Heeft u speciale wensen voor een DODA Super Ultra mix pomp? Neem dan gerust contact met ons op. Uitvoeringen wat betreft lengte, aandrijving met aftakas of verschillende elektromotoren behoren tot de mogelijkheden.

Doda pomp snijinrichting van SIM Holland

Als u kiest voor een Doda pomp snijinrichting van SIM Holland bent u verzekerd van kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. SIM Holland B.V. blijft groeien als technische groothandel en wil zich blijven onderscheiden als eersteklas dienstverlener. Daarom zorgen wij ervoor dat wij aandacht houden voor klantgerichtheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid en innovatie met erkenning van de klant als onze beste business partner. Meer informatie over een Doda pomp snijinrichting? Dit geven wij u graag.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op