Wilt u elektriciteit aan boord? Daar kan Sim Holland u bij helpen.
Elektriciteit aan boord

Elektriciteit aan boord

Zoekt u het comfort van thuis aan boord van uw vaartuig of camper? Daar kan Sim Holland u bij helpen. SIM levert middels Onan en Victron een complete energievoorziening voor uw boot, jacht, camper of commerciëel voertuig.

De elektriciteit aan boord moet veilig en betrouwbaar zijn. SIM Holland biedt u, als een van de oudste distributeurs van Onan voor elk gewenst energiesysteem de optimale oplossing.

Laatste toevoeging aan het Victron gamma is de Victron Quattro 
lader/omvormer/omschakelautomaat.
Dit is de alles in één oplossing voor stroom aan boord.

Twee wisselstroom ingangen

Hierop kunnen bijvoorbeeld walstroom en een aggregaat worden aangesloten of twee aggregaten. Het omschakelsysteem van de Quattro kiest automatisch de ingang waar spanning aanwezig is.

Twee wisselspanning uitgangen

Naast een onderbrekingsvrije uitgang is een tweede uitgang beschikbaar, die de daarop aangesloten belasting afschakelt bij accu bedrijf. Voorbeeld: een elektrische boiler, die alleen mag werken als de generator draait of wanneer walspanning beschikbaar is.

Indien u meer informatie zoekt over elektriciteit aan boord, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Het team van Sim Holland staat u graag te woord en helpt u aan een oplossing op maat. 

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter
Blokken: Pompen - Agro - Energie - Service
SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.