Wilt u elektriciteit aan boord? Daar kan Sim Holland u bij helpen.
Elektriciteit aan boord

Elektriciteit aan boord van uw vaartuig of camper biedt u de comfort van thuis

Elektriciteit aan boord biedt u het comfort van thuis aan boord van uw vaartuig of camper. SIM Holland helpt u met deze voorziening. SIM levert middels Onan en Victron een complete energievoorziening voor uw boot, jacht, camper of commerciëel voertuig.

De elektriciteit aan boord moet veilig en betrouwbaar zijn. SIM Holland biedt u, als een van de oudste distributeurs van Onan voor elk gewenst energiesysteem de optimale oplossing.

Laatste toevoeging aan het Victron gamma is de Victron Quattro lader /omvormer /omschakelautomaat. Dit is de alles in één oplossing voor stroom aan boord. Mocht u meer willen weten, belt u ons dan gerust!

Elektriciteit aan boord met twee ingangen voor wisselstroom

Bent u al bekend met de twee wisselstroomingangsystemen? Hierop kunnen bijvoorbeeld walstroom én een aggregaat worden aangesloten of twee aggregaten. Het omschakelsysteem van de Quattro kiest automatisch de ingang waar spanning aanwezig is. Zo is het elektriciteitsniveau bij u aan boord altijd op peil.

Er zijn ook twee wisselstroom uitgangen bij elektriciteit aan boord

Naast een onderbrekingsvrije uitgang is een tweede uitgang beschikbaar, die de daarop aangesloten belasting afschakelt bij accu bedrijf. Voorbeeld: een elektrische boiler, die alleen mag werken als de generator draait of wanneer walspanning beschikbaar is.

SIM Holland biedt u:

  • Energievoorzieningen van Onan
  • Energievoorzieningen van Victron
  • Advies op het gebied van elektriciteit aan boord
  • 85 jaar ervaring

Indien u meer informatie zoekt over de mogelijkheden van SIM Holland op het gebied van elektriciteit aan boord, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Het team van SIM Holland staat u graag te woord en helpt u aan een oplossing op maat.

Neem contact op

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Stel uw vraag

Elektriciteit aan boord

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op