Fluisteraggregaat te koop of te huur bij Sim Holland
Fluisteraggregaat

Fluisteraggregaat te koop of te huur bij Sim Holland

Sim Holland heeft een brede selectie aan kleine portable generatoren, lasaggregaten en UPS systemen. Bent u op zoek naar een nieuwe fluisteraggregaat? Kom dan langs bij Sim Holland.Een fluisteraggregaat is zoals de naam al zegt stiller dan een dieselaggregaat. Daarnaast kan deze aggregaat als voordeel hebben dat deze geschikt is voor gevoelige apparaten. Een ander voordeel van een fluisteraggregaat is dat deze vaak lichter zijn, dit betekent dat deze gemakkelijk te transporteren zijn. Het komt dan ook vaak voor dat deze aggregaten worden gebruikt voor particulier gebruik. Er zijn echter ook fluisteraggregaten met een groter vermogen, deze hebben het voordeel van zowel een dieselaggregaat als een fluisteraggregaat. Ze zijn stiller en hebben een groot vermogen.

Wij hebben een groot magazijn en de benodigde logistiek om deze producten efficiënt te kunnen leveren. Uniek is dat u bij SIM kunt terugvallen op de aanwezige kennis van aggregaten en UPS-en en gebruik kunt maken van de Service-, onderhouds- en reparatiedienst.

Waarom zou u kiezen voor een fluisteraggregaat van Sim Holland?

Er zijn een aantal voordelen aan het aanschaffen van een fluisteraggregaat bij Sim Holland. Wij leveren de beste stroombescherming voor thuis, kantoren of elke andere gewenste locatie. Het fluisteraggregaat kan aangepast worden aan uw wensen. Verder zijn de fluisteraggregaten van Sim Holland:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veilig
  • Betrouwbaar
  • Betaalbaar

Sim Holland is meer dan 20 jaar actief als noodstroom partner van elektro-installateurs. Samen hebben wij vele grote en kleine projecten succesvol afgerond met gebruikmaking van ieders specialisme. Als eerste SDMO importeur in Nederland zijn wij de aanspreekpartner voor uw stroomvoorziening.

Denkt u na over het huren of aanschaffen van een fluisteraggregaat?

Wanneer u meer informatie wenst te ontvangen over een fluisteraggregaat, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.

Stel uw vraag

Fluisteraggregaat

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op