Generator
Generator voor noodstroom projecten van SIM Holland

Generator voor noodstroom projecten van SIM Holland

Een generator nodig tijdens het uitvoeren van bepaalde projecten? Een generator waarop u kunt bouwen en vertrouwen? Voor een generator bent u bij Sim Holland beslist aan het juiste adres. Als technisch servicebedrijf houdt SIM Holland zich al sinds 1933 bezig met het leveren van verschillende stroomvoorzieningen producten zoals een generator. Door onze enorme voorraad kunnen wij een generator snel voor u leveren. Daarnaast beschikt SIM Holland over een eigen werkplaats met testfaciliteiten waar wij een generator optimaal kunnen testen zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Bent u al in het bezit van een goede generator? Maar moet deze een service of onderhoudsbeurt ondergaan? SIM Holland beschikt over een team ervaren vakspecialisten die alle kennis hebben van een generator. Zij kunnen vakkundige onderhoudswerkzaamheden aan een generator uitvoeren waardoor u weer verzekerd bent van optimale werking. Wanneer het om een generator gaat, stelt u immers de hoogste eisen aan productkwaliteit, betrouwbaarheid en kostenefficiency. Als u kiest voor een generator van SIM Holland bent u verzekerd van deze eigenschappen. De afdeling energie van Sim Holland is inmiddels al 20 jaar gespecialiseerd en weet alles op het gebied van een generator. Graag zijn wij u van dienst.

Generator in verschillende uitvoeringen

Als u een generator nodig hebt kunt u bij ons kiezen uit verschillende uitvoeringen met een gevarieerd vermogen. Zo bieden wij een generator:

  • SDMO Noodstroom sets 7,5 tm 550 kVA
  • SDMO Noodstroom sets 650 tm 3000 kVA
  • Generatorsets van 1 tot 3.000 kVA

Als u bij ons een generator aanschaft bieden wij een generator van SDMO aan. SIM Holland is al vele jaren dé Nederlandse partner voor SDMO aggregaten en generatorsets. SDMO, opgericht in 1966 door de familie Meunier, bouwt generatorsets van 1 tot 3.000 kVA. SDMO is de drie na grootste set bouwer ter wereld in deze klasse van generatorsets. Dagelijks worden er vele generatorsets ontwikkeld in verschillende productielocaties. Door de hoogwaardige kwaliteit en onderscheidende eigenschappen van een generator van SDMO kent inmiddels iedereen deze producten.

Generator als noodstroom

SIM Holland levert een generator aan verschillende opdrachtgevers als oplossing voor noodstroom of continu vermogen. Doordat wij beschikken over een eigen productie afdeling kunnen wij een generator geheel aan uw wensen aanpassen. Lukt het niet om binnen de standaard van de fabrikant te blijven, dan leveren wij u de schakel- of besturingspanelen van een generator volledig op maat. Sim Holland levert elke generator in elke uitvoering voor elke opstelling in ieder vermogen.

Generator noodstroomprojecten

Naast het leveren van een generator ligt het specialisme van Sim Holland in het adviseren en uitvoeren van noodstroom-projecten. Sim Holland is al meer dan 20 jaar actief bezig met het leveren van een generator en heeft vele projecten afgerond. Ons team bestaat uit diverse elektro-installeurs die voor elk project, klein of groot, een passende generator kunnen leveren.

Maak a.u.b. uw keuze:

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op