Generator Boot of andere modellen verkrijgbaar bij SIM Holland
Boot

Generator voor de boot verkrijgbaar bij SIM Holland

Een nieuwe passende generator voor de boot aanschaffen? Of uw generator van de boot laten onderhouden? Voor het leveren, onderhouden en repareren van een boot generator bent u bij SIM Holland aan het juiste adres. Als toonaangevende, toeleverende en dienstverlenende partner is SIM Holland een bekend begrip voor een generator voor uw boot in verschillende industriële sectoren. SIM kent nu 3 product-marktcombinaties waarbij de referentielijst eindeloos is. Graag zijn wij u ook van dienst met een passende generator voor de boot. Onze generator voor een boot kan worden ingezet als noodstroomvoorzieningen of continu vermogen. Doordat wij beschikken over een moderne werkplaats kunnen wij een generator voor de boot aan uw wensen aanpassen. Past de standaard boot generator niet bij uw wensen? Dan leveren wij een generator voor uw boot op maat. Import/export regelingen, synchronisatie, afstandbesturing en vermogensregelingen behoren alle tot de mogelijkheden. Meer informatie? Het team van SIM Holland staat graag voor u klaar en voorziet u van advies over een generator voor de boot.

Generator Boot van Onan

Een generator Boot nodig? SIM Holland is importeur van Onan producten op het gebied van marine generatoren. Ook een generator voor uw boot is verkrijgbaar. Grote werven zoals Beneteau, Jeanneau, Princess, Fairline, Linssen yachts, Neptune Marine en vele anderen, passen standaard Onan generatoren toe vanwege hun kwaliteit en wereldwijde service netwerk. Onan ontwikkelt verschillende generatoren zoals een generator voor de boot die variëren in verschillende modellen. Ook kunt u een generator van 4 tot 99 kW verkrijgen. Bent u benieuwd naar de soorten generatoren? Of wilt u een boot generator bestellen? Bekijk dan gerust onze website.

Voordelen van een boot generator 

Als u kiest voor een generator Boot van SIM Holland bent u verzekerd van goede kwaliteit. SIM Holland levert een generator voor uw boot van bekende leveranciers die u verzekeren van energie. Daarnaast is een generator voor de boot voorzien van optimale veiligheid. Werkt u generator van de boot toch niet optimaal? Dan kunt u bij ons een afspraak maken met het service team. Het service team kan uw generator Boot herstellen en controleren. SIM Holland heeft een service afdeling waar u terecht kunt voor:

  • Onderhoud
  • Inspectie
  • Stortingen
  • Advies
  • Onderdelen

Wij zullen een generator voor uw boot volledig testen. Hierdoor kunnen wij voorkomen dat er problemen optreden. Meer informatie over een generator voor uw boot? Niet een boot generator maar een ander soort kopen? Neem contact op met SIM Holland of bekijk onze website. Wij zijn importeur van goede kwaliteit producten waardoor u verzekerd bent van een generator voor uw boot van hoogwaardige kwaliteit.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op