Generator Boot of andere modellen verkrijgbaar bij SIM Holland
Boot

Een generator voor op uw boot verkrijgbaar bij SIM Holland!

Op zoek naar een stroomvoorziening voor op uw boot? Een generator voor op uw boot kan dan een uitkomst zijn! SIM Holland levert, onderhoudt en repareert generatoren voor diverse toepassingen. Daarnaast zijn onze generatoren te gebruiken in verschillende industrieën. Wij komen graag met u in contact om te bespreken wat de wensen zijn voor de generatoren op uw boot. Zo kunnen we samen bepalen welke generator passend is voor de situatie. Daarnaast kunnen wij in onze werkplaats de generatoren voor uw boot op maat maken. Zo beschikt u altijd over de perfecte generator!

De generatoren voor boten kunnen worden ingezet als noodstroomvoorziening of als continu vermogen. Daarnaast zijn er diverse opties die toegevoegd kunnen worden aan de generator. Denk hierbij aan synchronisatie, afstandsbesturing en vermogensregelingen. Wilt u graag meer weten? Het team van SIM Holland vertelt u graag meer en voorziet u van advies over de geschikte generator op uw boot!

Kies voor een generator van Onan voor op boten

Een veel gebruikte generator voor op boten zijn generatoren van Onan. SIM Holland importeert diverse Onan producten op het gebied van marine generatoren. Onan generatoren worden door de grootste werven, zoals Beneteau, Princess en Linssen yachts, gebruikt door de hoge kwaliteit van de Onan generatoren. Deze generatoren zijn dus uitermate geschikt voor uw boot! Er zijn verschillende modellen Onan generatoren verkrijgbaar met hun eigen functionaliteiten. Bekijk hier het aanbod van de verschillende generatoren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Wat zijn de voordelen van een generator op uw boot van SIM Holland?

Wanneer u kiest voor een generator op uw boot van SIM Holland bent u verzekerd van de beste kwaliteit generatoren. Wij leveren de geschikte generatoren die u verzekeren van energie wanneer u dit nodig heeft. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de generatoren op uw boot niet naar behoren werken. Dan is het altijd mogelijk om een afspraak te maken met onze service medewerkers. Bij calamiteiten zijn zij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om het probleem op te lossen. Daarnaast kunnen zij onderhoud of inspecties uitvoeren om problemen vooraf te voorkomen!

Wilt u graag meer informatie over de generatoren voor op uw boot? Neem vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op