Generator Inbouw of andere modellen verkrijgbaar bij SIM Holland
Inbouw

Een inbouw generator van SIM Holland

Bent u op zoek naar een nieuwe inbouw generator? Of wilt u graag uw ingebouwde generator laten onderhouden? Voor het leveren, onderhouden en repareren van generatoren bent u bij SIM Holland aan het juiste adres! SIM Holland beschikt over jarenlange ervaring en hoort graag wat uw wensen zijn. Wij beschikken over een moderne werkplaats waar wij diverse generatoren op maat kunnen maken. Zo sluit de generator die u aanschaft perfect aan op uw wensen. Zo zijn er diverse mogelijkheden wat betreft synchronisatie, afstandsbesturing en vermogensregelingen. Bovendien kunnen de inbouw generatoren van SIM Holland worden ingezet als noodstroomvoorziening en als continu vermogen.

Wilt u graag meer weten over wat de mogelijkheden zijn? Het team van SIM Holland staat graag voor u klaar en voorziet u van advies over een ingebouwde generator.

Een ingebouwde generator van het merk Onan

SIM Holland is leverancier van diverse Onan producten op het gebied van marine generatoren. Hiervoor zijn er ook mogelijkheden voor ingebouwde generatoren. Grote werven zoals Beneteau, Jeanneau, Princess, Fairline, Linssen yachts, Neptune Marine en vele anderen, passen standaard Onan generatoren toe vanwege hun kwaliteit en wereldwijde servicenetwerk. Onan ontwikkelt verschillende generatoren zoals ingebouwde generatoren, die kunnen variëren in verschillende modellen. De generatoren zijn verkrijgbaar van 4 tot 99 kW. Bent u benieuwd naar de soorten generatoren? En welke mogelijkheden er zijn wat betreft ingebouwde generatoren? Bekijk onze website of neem contact op!

Wat zijn de voordelen van een ingebouwde generator?

Als u kiest voor een ingebouwde generator van SIM Holland bent u verzekerd van goede kwaliteit. SIM Holland levert een generatoren van bekende leveranciers die u verzekeren van energie. Daarnaast is een ingebouwde generator voorzien van optimale veiligheid. Werkt u ingebouwde generator toch niet optimaal? Dan kunt u bij ons een afspraak maken met het serviceteam. Dit serviceteam controleert en herstelt uw ingebouwde generator zodat deze weer naar behoren wekt.

Bij SIM Holland kunt u terecht voor:

  • Onderhoud
  • Inspectie
  • Stortingen
  • Advies
  • Onderdelen

Wij zullen de generatoren volledig testen. Hierdoor kunnen wij voorkomen dat er problemen optreden. Meer informatie over een ingebouwde generator of één van onze andere generatoren? Neem vrijblijvend contact op met SIM Holland of bekijk onze website.

SIM Holland B.V. logo
SIM Holland B.V.
Laat uw reactie achter

Voer uw zoekopdracht in:

Neem contact met ons op